Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

PODCAST: Několik desítek tepelných čerpadel s výkonem 6 a 8 kW k dodání ihned

Shodou okolností, realizací zpožděné kamionové dodávky tepelných čerpadel od koncernu Atlantic, má společnost Brilon a.s. nyní na skladě omezené množství jednoho sta splitových tepelných čerpadel vzduch-voda s výkony 6 a 8 kW s možností okamžitého odběru.

Poslechněte si rozhovor se Zdeňkem Fučíkem, předsedou představenstva společnosti BRILON a.s.

Jde o moderní tepelná čerpadla s chladivem R32, tedy bez nutnosti pravidelných kontrol úniku chladiva a s výstupní teplotou otopné vody až 65 °C se zásobníkem na přípravu teplé vody o objemu 190 litrů.

Bližší informace o okolnostech zpoždění zásilky, jaké jsou vlastnosti těchto tepelných čerpadel, kdo si může tato tepelná čerpadla zakoupit a kdo je může instalovat a uvést do provozu vysvětluje v podcastu Zdeněk Fučík.

Jedná se o v dnešní době unikátní, ale krátkodobou nabídku do vyprodání zásob, když běžné dodací doby se pohybují v rozsahu několika měsíců. Nejedná se o tzv. „akční nabídku“ s cílem rychle vyprodat zásoby za sníženou cenu, ale příležitost pro topenářské firmy, jak zkrátit dobu od objednávky k realizaci alespoň pro některé zákazníky.