Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Ventilátor FPowlet je optimalizován a určen pro použití v tepelných čerpadlech

Díky nekompromisním vylepšením ventilátoru FPowlet jsou tepelná čerpadla téměř úplně tichá a dosahují nejnižších akustických hodnot. Jeho bionická koncepce lopatek s vroubkovanou odtokovou hranou a jedinečnou zvlněnou hranou proudění je jedinou konstrukcí lopatek svého druhu na světě.

Axiální ventilátor FPowlet kombinuje bionicky optimalizované lopatky z modelové řady vyvinuté s jasným zaměřením na akustiku pro použití v tepelných čerpadlech. Lopatka, která má vroubkovanou odtokovou hranu a je tvarovaná podle sovího křídla, má také zvlněnou hranu proudění. Díky použití nejúčinnějších motorů ECblue lze u těchto ventilátorů regulovat otáčky v rozsahu 100 %, což znamená, že lze nastavit požadovaný provozní bod pro optimální výkon.
Výsledkem je ventilátor, který je optimalizován pro použití v tepelných čerpadlech a díky kterému jsou neuvěřitelně tiché.

Vlastnosti a zvláštní charakteristiky:

  • Optimalizováno pro použití a instalaci v tepelných čerpadlech
  • Nejnižší akustika s nízkou tonalitou
  • Vysoká flexibilita díky plně regulované rychlosti proudění vzduchu
  • Vysoká rovnoměrnost chodu a dlouhá životnost díky dynamickému vyvážení ve 2 rovinách
  • Splňuje požadavky současné směrnice ErP
  • Četné certifikace (mimo jiné VDE, UL, CCC, EAC, CE)
  • Použití s pracovními prostředky A3 (včetně R290) je v zásadě možné


Ziehl-Abegg s.r.o. Brno
logo Ziehl-Abegg s.r.o. Brno

Výrobce širokého sortimentu axiálních, radiálních, diagonálních, tangenciálních ventilátorů, výtahových pohonů. Portfolio pokrývá požadavky OEM partnerů, výrobců vzduchotechnických, chladírenských zařízení, filtračních zařízení a technologických celků. ...