Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

ARMEX ENERGY představuje ověřené tipy, jak snížit spotřebu energií v domácnosti

Dodavatel energií ARMEX ENERGY vydal brožuru se 17 tipy na snížení spotřeby elektřiny a plynu. Mezi radami najdete ty z oblasti vaření, vytápění, ale také skladování potravin. Zajímavou radou je pak například správně vyčištěný komín pro efektivní provoz kotle.

Brožura je ke stažení na webu společnosti www.armexenergy.cz.

ARMEX ENERGY v listopadu spustil kampaň, která se nese v odlehčeném duchu a na absurdních příkladech ukazuje strasti českých domácností v souvislosti s energetickou krizí. Zároveň chce své zákazníky ubezpečit, že ARMEX ENERGY je dodavatelem energií, na kterého se mohou spolehnout. Právě v rámci této kampaně vydal zmíněné tipy, jak smysluplně ušetřit za energie.

Cítili jsme, že je potřeba stávající složitou situaci v energetice trochu odlehčit. Svět energií je podle nás pořád vzhůru nohama, ale ARMEX ENERGY touto kampaní připomíná, že již 17 let patří mezi stabilní dodavatele energií,“ vysvětluje Zdeněk Mráz, obchodní ředitel ARMEX ENERGY.

ARMEX ENERGY i v období nejistoty na energetickém trhu nadále stabilně roste díky vlastní obchodní aktivitě, ale také na základě akvizic menších dodavatelů energií, ve které hodlá pokračovat i v roce 2023. Vyšší tisíce klientů tak zachránil před rizikem pádu do režimu dodavatele poslední instance.

Máme výhodu silného, stabilního finančního zázemí mateřské společnosti, energie jsme dokázali nakoupit na dlouho dopředu, a dokonce máme pronajaté vlastní kapacity v zásobnících plynu na území Česka,“ dodává Zdeněk Mráz.




Příští rok ve znamení fotovoltaiky

Hned v začátku příštího roku chystá ARMEX ENERGY pro své zákazníky novinky v podobě produktů z oblasti fotovoltaických elektráren. Uvede zcela nový produkt eBaterie s výkupem až do instalovaného výkonu 50 kW, kdy pro majitele nelicencovaných elektráren z řad domácností i podnikatelů umožní výkup přebytečné energie za výhodných podmínek. Navíc na webu www.mamstrechu.cz představuje revoluční projekt, který umožní domácnostem i firmám získat fotovoltaickou elektrárnu bez vstupní investice.