Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Získejte 6 000 Kč na nákup hnědého uhlí

Máte starý nevyhovující kotel na pevná paliva? Chcete topit bílinským uhlím ještě levněji? Severočeské doly a.s. podporují výměnu kotlů na uhlí za účelem snížení znečišťování ovzduší v ČR! Nečekejte, vyměňte své staré zdroje vytápění za nové již dnes a získejte zpět významnou část pořizovacích nákladů za palivo. Získejte 6 000 Kč.

Počínaje rokem 2014 je v ČR zakázán prodej kotlů 1. a 2. emisní třídy spalujících fosilní paliva. Od 1. 9. 2022 je v ČR zakázáno výše uvedené kotle 1. a 2. emisní třídy provozovat. V roce 2018 (od 1. 1. 2018) je vyhlášen zákaz prodeje kotlů 3. emisní třídy. Jedná se o kotle spalující převážně hnědé uhlí.

Z výše uvedených důvodů začíná být ohrožen nejen odbyt tříděného uhlí, ale i odbyt zdrojů spalujících náš produkt – Bílinské nízkosirnaté uhlí.

Jako jedním z možných řešení této situace se zdá být podpora prodeje hnědouhelných kotlů (3., 4., 5. emisní třídy) s ručním i automatickým přikládáním, ke kterému jsme se coby producent hnědého uhlí rozhodli.

Získejte zpět 6 000 Kč za nákup hnědého uhlí

Mechanismus podpory je velmi jednoduchý – ke každému prokazatelně zakoupenému a nainstalovanému kotli zpět poukážeme spotřebiteli Bílinského nízkosirnatého uhlí (BNU) finanční podporu ve výši 3.000 Kč po dva po sobě následující roky (za předpokladu minimálního ročního odběru BNU v objemu 3 tuny – jednorázově). Tato podpora by ze strany Severočeských dolů a.s. měla probíhat v letech 2016 až 2018.

Projektu Finanční podpora od SD je věnována velká část našich webových stránek www.sd-bilinskeuhli.cz. Najdete tu podmínky akce včetně žádosti o finanční podporu, leták, nejčastější dotazy atd.


Uhelný sklad

V rámci zkvalitnění prodeje Bílinského nízkosirnatého uhlí jsme pro Vás vytvořili tzv. kategorizaci uhelných skladů. Prověření a spolehliví prodejci Bílinského nízkosirnatého uhlí jsou oceněni zlatou, příp. stříbrnou a bílou známkou kvality. Podívejte se na mapu uhelných skladů.

Severočeské doly a.s. podporují výměnu kotlů na uhlí za účelem snížení znečišťování ovzduší! Nečekejte a vyměňte svůj starý kotel za nový již dnes a získejte zpět významnou část pořizovacích nákladů za palivo.

Máte zájem o další informace? Vaše dotazy zodpovíme na tel. 702 177 457 nebo na e-mailu: kotle@sdas.cz (od 4. 1. 2016, v pracovní dny 7 – 14 hod). Podrobnosti najdete na webu www.sd-bilinskeuhli.cz.

Leták ke stažení

 
 
Reklama