Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Špičkovou topnou techniku Viessmann nakoupíte nyní online

Jednou z novinek společnosti Viessmann pro rok 2014 je online nabídkový a objednávkový systém www.toptechnika.cz. Aplikace má všechny atributy běžného e-shopu, liší se pouze finální podobou online objednávky.

Po jejím odeslání je nejprve zákazník kontaktován oficiálním partnerem společnosti Viessmann a na základě následné odborné konzultace bude ověřena platnost objednávky.

Podoba e-shopu tak zohledňuje nutnost odborné pomoci při projektování, nakupování i vlastní montáži topné techniky. „Koupě nového kotle, obzvlášť pak plynového nebo tlakového zařízení, je obvykle spojena s opakovanými konzultacemi a s osobním přístupem prodejce. Tento servis je specifický spíše pro klasické kamenné obchody. Internetové nakupování je ale neodvratný trend a jako lídr v oboru se mu nechceme ani my vyhýbat,“ vysvětluje vedoucí marketingu Martin Havelka, proč značka Viessmann přichází na trh s novou online aplikací.

Nový portál toptechnika.cz zároveň odráží snahu výrobce ochránit zákazníky před neseriózními nabídkami na internetu a zajistit bezpečnou instalaci a provoz značkového zařízení Viessmann. V poslední době se výrobce setkával na internetu s nabídkami produktů mimo oficiální prodejní a distribuční síť. Koneční spotřebitelé jsou při montáži takto nakoupených zařízení často odkázáni sami na sebe nebo na třetí, neškolené osoby (stanovisko Viessmann).

Součástí objednávkového online formuláře na www.toptechnika.cz je kontaktování partnerské montážní firmy, která se zákazníkovi načte po zadání jeho bydliště. Viessmann disponuje celoplošnou sítí odborných montážních a obchodních firem, které jsou držiteli všech potřebných oprávnění a certifikátů a jimž společnost pravidelně zajišťuje odborná školení v rámci Viessmann Akademie.

Objednávka přes nový systém je rychlá, velmi jednoduchá a není omezena minimálním odběrem. Po vložení vybraných produktů do nákupního košíku přechází zákazník ke klasickému objednávkovému formuláři. Nejprve si vybere odborného partnera ze svého kraje, v dalším kroku vyplní kontaktní údaje. Následuje potvrzovací e-mail o přijetí objednávky. Do dvou pracovních dní osloví zákazníka vybraný obchodní partner a prověří, zda je objednaný produkt adekvátním řešením, popřípadě doporučí další příslušenství. Až poté si zákazník může domluvit termín dodávky a montáže zařízení a termín pro jeho uvedení do provozu.

Na stránkách toptechnika.cz budou také zákazníci získávat přehled o akčních nabídkách produktů Viessmann a jejich zvýhodněných sestav. V současné době je lákadlem 20% sleva na vybrané kotle, která potrvá až do 30. dubna. Viessmann tuto akční nabídku nadělil svým zákazníkům jako poděkování za dlouhodobou přízeň, neboť letos oslaví v České republice dvacetileté výročí.


VIESSMANN, spol. s r.o.
logo VIESSMANN, spol. s r.o.

Kompletní program Viessmann nabízí individuální řešení s efektivními systémy v nejvyšší kvalitě pro všechny oblasti použití a energetické zdroje - vytápění, průmyslové energetické systémy, chladicí systémy.