Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Úsporné a hezké kotle, to je termotechnika připravená na budoucnost

Jako dodavatel systémových řešení úsporně a s ohledem na životní prostředí zajišťuje příjemné a útulné podmínky pro bydlení. Zodpovědné zacházení s přírodními zdroji je přitom stejně tak důležité, jako je pro naše zákazníky flexibilita a komfortní ovládání našich systémů.

Bosch Termotechnika s.r.o. zastřešuje v oblasti tepelné techniky značky Bosch, Buderus, Dakon, Junkers a Bosch Průmyslové kotle. S produktovým portfoliem zahrnujícím průtokové ohřívače teplé vody, závěsné i stacionární kondenzační kotle, kotle na tuhá paliva, tepelná čerpadla a kogenerační jednotky, solární systémy i sortiment pro průmyslové kotelny, nabízí Bosch Termotechnika perspektivní a energeticky účinná řešení pro vytápění a přípravu teplé vody.

Buderus je připraven na budoucnost


Systémový dodavatel Buderus nabízí široký topenářský sortiment, od plynových kotlů, přes solární systémy a tepelná čerpadla, až po otopná tělesa. Všechny nabízené produkty splňují nejvyšší nároky na použití moderních technologií a ekonomický provoz.

Na veletrhu Aquatherm Buderus představil zcela nový kondenzační kotel budoucnosti Logamax Plus GB192iT a nastavuje tak nová měřítka ve světě tepelné techniky.

Inovativní koncepce nabízí atraktivní design díky tvrzenému titanovému sklu na předním panelu kotle, podstatně lepší přístup k jednotlivým komponentům a modulaci výkonu od 3,3 do 25 kW.

Revoluce Junkers


Plynové kotle, průtokové ohřívače, zásobníky teplé vody nebo solární systémy značky Junkers jsou spojeny se špičkovou kvalitou a dlouhou životností. Díky vysoké energetické efektivitě pomáhají výrobky značky Junkers šetřit náklady na vytápění a zároveň životní prostředí.

Velkou předností je široká servisní síť na celém území České republiky, v současné době je proškoleno více jak 350 servisních firem.

U příležitosti veletrhu Aqua-therm představil nový kondenzační kotel Condens 9000i, který přináší novou dimenzi do světa vytápění. Kompletně přepracovaný design Vás přesvědčí. Důraz byl kladen nejen na elegantní a neobvyklý vzhled, ale především na komfortní a intuitivní obsluhu, rychlou montáž a snadnou údržbu kotle.


Tradiční kotle Dakon


Značka Dakon nabízí široký sortiment kotlů na tuhá paliva – tradiční kotle s ručním přikládáním na hnědé uhlí, automatické kotle na hnědé uhlí, černé uhlí a pelety i ekologické zplyňovací kotle na dřevo. V současné době nabízí kromě ocelových a litinových kotlů na tuhá paliva také ekologicky šetrné elektrokotle. Při výrobě je kladen důraz zejména na vysokou bezpečnost jejich provozu a jednoduchou údržbu. Značka Dakon patří mezi přední výrobce kotlů na tuhá paliva, které se na Krnovsku vyrábí již více než 60 let. Výroba kotlů probíhá ve výrobních závodech v Krnově a v Albrechticích.

Průmyslové kotle Bosch


Divize Průmyslové kotle společnosti Bosch Termotechnika nabízí sortiment teplovodních, horkovodních a parních kotlů včetně příslušenství kotelen, čímž pokrývá poptávku v oblasti velkých průmyslových aplikací.

Silnou stránkou jsou systémová řešení pro konkrétní potřeby zákazníků. Se 150 lety zkušeností a 110 000 projekty ve více než 140 zemích má divize Průmyslových kotlů bezkonkurenční znalosti o specifických požadavcích trhu.

 
 
Reklama