Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Litinový kotel na pevné palivo Hercules U28 - novinka VIADRUS návštěvníky veletrhu Aqua-therm Nitra 2013 zaujala

Spousta dotazů se týkala např. ekologie a s tím související i dotazy např. k automatickým kotlům na pevné palivo, komentoval zájem návštěvníků veletrhu Daniel Dymanus, obchodní zástupce VIADRUS a.s. pro Slovensko.

Na otázku zda veletrh Aqua-therm Nitra 2013 splnil očekávání odpověděl Daniel Dymanus, že sice návštěvnost nebyla větší než v roce 2012, ale ne vše je o kvantitě a pokračoval: "Na stánku společnosti VIADRUS a.s. se odehrála celá řada zajímavých setkání, veletrhu se zúčastnili i odběratelé. Expozici navštívili zástupci velkoobchodů, montážních i servisních firem. Nezaznamenali jsme výraznou změnu v cílové skupině návštěvníků, veletrh je i nadále z větší části orientován na odbornou veřejnost. Bylo však zajímavé, že spousta návštěvníků měla již k dispozici informace z internetu, takže na veletrh si přišli prohlédnout daný výrobek "in natura" a spousta dotazů se týkala např. ekologie a s tím související i dotazy např. k automatickým kotlům na pevné palivo."

K vlastní expozici Daniel Dymanus řekl: "Chtěli jsme upozornit na novinky, které připravujeme pro nadcházející období, a pak samozřejmě poskytnout veškeré informace i k aktuálním produktům naší značky. Představili jsme nový výrobek, litinový kotel na pevné palivo Hercules U28, který se setkal s velmi pozitivní reakcí, jak ze strany obchodních partnerů, tak koncových zákazníků."

VIADRUS - litinový kotel na pevné palivo Hercules U28
VIADRUS na Aqua-therm nitra 2013 a litinový kotel na pevné palivo Hercules U28. Novinka, která vzbudila pozornost.
 
 
Reklama