Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

VIADRUS uvádí nový model litinového retro radiátoru

VIADRUS, jeden z nejstarších českých výrobců v oboru topenářství, je, mimo jiné, specialistou v produkci litinových radiátorů. Jeho bohaté portfolio topných těles nyní rozšířil nový model vysoce dekorativního retro radiátoru.

Dekorativní litinový radiátor Windsor
Litinový radiátor Windsor

Moderní produkce litinových radiátorů zahrnuje pestrou škálu typů pro použití v nejrůznějších budovách. Pro každý typ stavby jsou nyní k dispozici vhodné litinové radiátory, které mohou být podle požadavků zákazníka sestaveny do baterií s potřebným počtem článků a nastříkány téměř jakoukoliv barvou z obrovského vzorníku RAL.

Litinové radiátory VIADRUS jsou oblíbené a široce používané, nejen kvůli svému designu a téměř neomezené životnosti, ale i kvůli nadstandardní záruce 20 let. Jsou používány jak v novostavbách, tak při rekonstrukcích a pořizují si je nejen firmy a státní správa, ale i velké množství majitelů rodinných domů, kteří sází na tepelný komfort, luxusní vzhled, dlouhou životnost a dvacetiletou záruku. Sami se můžete přesvědčit.

Nabídku nyní rozšiřuje nový model bohatě zdobeného dekorativního radiátoru s názvem WINDSOR. Tento model byl připraven na základě požadavků našich zákazníků, protože retro radiátory, obzvláště ty zdobené, začínají být hitem jak při rekonstrukcích historických budov, tak v novostavbách budovaných v oblíbeném retro stylu. Nabídka litinových radiátorů WINDSOR začíná modelem 500/177, výrobní řada však bude dále rozšiřována dle poptávky na trhu.

A proč si zvolit právě litinové radiátory VIADRUS?
Odpověď naleznete zde, včetně srovnání výhod litinových radiátorů oproti plechovým. Pro poslední aktuality a novinky sledujte www.viadrus.cz nebo profil VIADRUS na Facebooku.

 
 
Reklama