Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Užívejte si naše nové servisní služby SERVISplus+ a SERVIS

Služba SERVISplus+ je kombinací pravidelné údržby vašeho kondenzačního kotle a prodloužené záruky až na 5 let. Pravidelnou údržbu zajišťují naši autorizovaní servisní partneři po celé České republice.

Buderus servis záruka kotel tepelné čerpadlo Bosch Termotechnika

Záruka se vztahuje na všechny výrobní vady zařízení. Službu SERVISplus+ lze registrovat nejpozději do 3 měsíců od uvedení kotle do provozu, které je nezbytnou podmínkou pro její získání. Služba SERVISplus+ je určena pro kondenzační kotle do 50 kW. Po sjednání této služby už nebudete muset neustále myslet na to, jak, kdy a za kolik objednáte servisního technika.

Co se službou SERVISplus+ získáte:

  • Pravidelnou roční údržbu vašeho zařízení
  • Prodlouženou záruku až na 5 let
  • Dokonalý přehled o vašem zařízení
  • Autorizovaného servisního technika z vašeho okolí
  • Telefonickou podporu

Jak objednat službu SERVISplus+:

  • Zaregistrujte váš kotel do 3 měsíců od uvedení do provozu na www.servis-plus.cz
  • Zaplaťte roční paušál 2599,- Kč včetně DPH.
  • Po provedení řádné registrace vám bude přidělen autorizovaný servisní technik. Veškeré následující informace o plánovaných aktivitách obdržíte poté pomocí oznámení na vaší e-mailovou adresu.

SERVIS je bezplatná služba díky, které budete mít dokonalý přehled o vašem zařízení, běhu záruční doby, přístup k záručním podmínkám a pravidelné upozorňování blížící se údržby.

Prodloužená záruční doba v délce 5 let od uvedení výrobku do provozu je poskytována pro tepelná čerpadla Buderus bezplatně. Nárok na prodlouženou záruční dobu tepelného čerpadla máte za podmínky, že čerpadlo je registrováno do služby SERVIS nejpozději do 3 měsíců ode dne jeho uvedení do provozu a jsou minimálně jedenkrát za 12 měsíců prováděny jeho pravidelné servisní prohlídky autorizovaným servisním partnerem. Podmínka provedení prohlídky autorizovaným servisním partnerem dle předchozí věty platí u čerpadel o výkonu do 17 kW. U tepelných čerpadel s výkonem nad 17 kW musí být servisní prohlídky provedeny výlučně servisními techniky Bosch Termotechnika s.r.o.

Kompletní podmínky služeb SERVISplus+ a SERVIS naleznete na www.servis-plus.cz.


Buderus Česká republika
logo Buderus Česká republika

Výrobce a dodavatel nástěnných kondenzačních a stacionárních kotlů ve výkonech 1,9 - 1 200 kW. Palivo: zemní plyn, propan, extralehký topný olej. Zásobníkové ohřívače TV, regulační přístroje, solární systémy, tepelná čerpadla, kogenerační jednotky, otopná ...

 
 
Reklama