Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Prestižní ocenění Czech Stability Award pro Danfoss

Společnost Danfoss se oficiálně zařadila mezi 100 nejstabilnějších českých firem. Czech Stability Award představuje nezávislý pohled na současný stav firem a jejich finanční situaci.

Ocenění Czech Stability Award je nejprestižnějším žebříčkem firem v České republice, který letos již po osmé vyhlašuje nezávislá agentura Bisnode ve spolupráci s CZECH TOP 100. Ocenění formou certifikátu mimo jiné deklaruje, že hodnocená společnost praktikuje politiku otevřené komunikace, poskytuje dostatek informací o svém hospodaření nebo vlastnické struktuře.

Ratingový model Bisnode využívá ekonometrické metody, exaktní statistickou analýzu a principy data miningu. Do analýzy vstupuje množství ukazatelů z oblasti individuálních vlastností firmy (demografická data, informace o platebních zkušenostech, finanční údaje či vazby mezi subjekty) a makroekonomická data.

„Tato cena od nezávislé agentury jasně říká, že jsme důvěryhodným a stabilním partnerem pro business,“ komentuje ocenění jednatel společnosti Danfoss Česká Republika Viktor Hašpl a dodává: „Hlavními kritérii hodnocení je dlouhodobá výše vlastního kapitálu a zisku, což dokazuje naši finanční sílu a tím i spolehlivost. Na českém trhu působíme již od roku 1993 a plánujeme zde i nadále zůstat.“




Společnost Danfoss získala prestižní ocenění Czech Stability Award

DANFOSS, s. r. o.
logo DANFOSS, s. r. o.

Danfoss nabízí: regulační prvky pro CZT, termostatické hlavice, ventilová tělesa a šroubení, armatury pro vyvážení soustav v rezidenčních a komerčních budovách, produkty pro chytré vytápění - ovládání radiátorů a podlahového vytápění vzdáleně přes ...

 
 
Reklama