Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

SonoSelect™ – ultrazvukový měřič tepla

SonoSelect™ představuje zcela nový standard měření tepla. Díky značnému počtu inovačních a jedinečných funkcí se jednoduše instaluje a uvádí do provozu a poskytuje nepřetržitě kvalitní měření i v náročných okolních podmínkách.


Jednou z klíčových vlastností měřiče tepla SonoSelect je, že všechny jeho pokročilé funkce lze ovládat prostřednictvím chytrého telefonu pomocí průkopnické aplikace SonoApp. Snadno lze programovat složité funkce a úpravy programů jsou rychleji dostupné a jednodušeji proveditelné. Vysoká úroveň využitelnosti snižuje počet chyb a zajišťuje nejkratší možnou dobu instalace.

SonoSelect™ se dá použít k různým účelům – od ověření funkčnosti systému v reálném čase, po rychlé spárování umístění a zpracování chyb. To vše prostřednictvím přehledných a intuitivních obrazovek menu. Díky přesunutí pokročilých funkcí do aplikace SonoApp se s měřičem tepla SonoSelect™ pracuje snadněji a snižuje se riziko nesprávného nastavení. Také je možné do něho přidat funkce, které by se jinak přidat nedaly.

Jednoduchá instalace s ověřením na místě

Měřič tepla byl vyvinut tak, aby montážním pracovníkům maximálně usnadnil život. Od robustního pouzdra a jednoduchého displeje po intuitivní a inteligentní funkce aplikace SonoApp byl měřič SonoSelect™ důkladně navržen tak, aby montážním pracovníkům ušetřil čas, snížil celkové náklady na výrobek a minimalizoval počet opakovaných instalací.




Hlavní funkce pro montážní pracovníky

  • Menu konfigurace: vše, co potřebuje montážní pracovník, na jednom centrálním místě
  • Funkční test: ověření funkčnosti jedním klepnutím
  • Konfigurace pro přívodní/vratné potrubí: umožňuje snadno změnit, kde bude měřič tepla instalován
  • Konfigurace výběru měření energie v MWh nebo kWh nebo GJ: umožňuje snadno změnit, kde bude měřič tepla instalován.
  • Chráněná deska s plošnými spoji: uzavírací deska brání náhodnému poškození desky s plošnými spoji při otevření měřiče
  • Instalační příručky po ruce: vždy aktuální a připravené Spolehlivá volba – pro snadný výběr výrobku
  • SonoSelect životnost baterie 17 let, SonoSafe životnost baterie 11 let
  • Měřící cyklus SonoSelect průtok: 0,5 s, spotřeba energie: 0,5 s, teplota: 4 s
  • Měřící cyklus SonoSafe průtok: 2 s, spotřeba energie: 2 s, teplota: 10 s
  • SonoSelect komunikace dat s M-Bus sběrnicí nebo RADIO OMS 868,95 MHz
  • SonoSafe komunikace dat s M-Bus sběrnicí

SonoSelect™ byl navržen tak, aby po celou dobu životnosti poskytoval konzistentní a důvěryhodná data. Aby to bylo možné, bylo vše od energetické efektivity a předpovídání životnosti baterií po správu uživatelů a možnosti upgradu pečlivě navrženo a vyrobeno.

Ať jste montážní pracovník, správce systému nebo majitel budovy, měřič SonoSelect™ vám poskytne zážitek z hodnoty měření tepla nové generace.


DANFOSS, s. r. o.
logo DANFOSS, s. r. o.

Danfoss nabízí: regulační prvky pro CZT, termostatické hlavice, ventilová tělesa a šroubení, armatury pro vyvážení soustav v rezidenčních a komerčních budovách, produkty pro chytré vytápění - ovládání radiátorů a podlahového vytápění vzdáleně přes ...