Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Představujeme vám převratnou NOVINKU v oblasti vytápění - systém Danfoss Link™ WiFi & App

Danfoss Link je naprosto špičkový systém vytápění. Snadno se používá a vyniká elegantním designem. Inteligentní, úsporná a komplexní regulace vytápění – vše pomocí dotykového displeje, ať už prostřednictvím centrální jednotky, tabletu, anebo z vašeho chytrého telefonu.



Inteligentní funkce, značná úspora energie a intuitivní ovládání prostřednictvím nové aplikace Danfoss Link™ App je jen několik nejdůležitějších rysů.

Instalace plně inteligentního systému vytápění ještě nikdy nebyla tak snadná. Protože byly všechny komponenty systému Danfoss Link vyvinuty a vyladěny tak, aby spolu dokonale spolupracovaly.




V rámci systému Danfoss Link byl každý jednotlivý prvek, od regulace podlahového vytápění po programovatelné termostatické hlavice, přizpůsoben tak, aby fungoval jako jednolitý systém. Instalace a uvedení řídicí jednotky Danfoss Link™ CC do provozu je mimořádně jednoduché, stejně tak i nastavení Wi-Fi a aplikace do telefonu uživatele.

Řídicí jednotka Danfoss Link™ CC může ovládat radiátorové termostatické hlavice living connect®, podlahové vytápění (elektrické i teplovodní), spínací relé pro elektrické spotřebiče. A s pomocí aplikace Danfoss Link™ App můžete ovládat vytápění domácnosti odkudkoli.

Nikdy nebylo snazší umožnit vašim zákazníkům, aby si vychutnali vrcholně integrované vytápění a zároveň snížili své náklady za vytápění až o 23%.

Návod jak nastavit WiFi na centrální jednotce Danfoss Link™ CC
a její spárování s mobilní aplikací Danfoss Link™ App




DANFOSS, s. r. o.
logo DANFOSS, s. r. o.

Danfoss nabízí: regulační prvky pro CZT, termostatické hlavice, ventilová tělesa a šroubení, armatury pro vyvážení soustav v rezidenčních a komerčních budovách, produkty pro chytré vytápění - ovládání radiátorů a podlahového vytápění vzdáleně přes ...