Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Schiedel Permeter – lehký nerezový komín ve třech barevných provedeních

Lehký třívrstvý nerezový komín Schiedel Permeter představuje vyhledávanou variantu u zákazníků, kteří řeší dodatečnou výstavbu komína. V novostavbách je využíván zejména tam, kde je třeba vést složitější spalinovou cestu.

Schiedel Permeter – lehký nerezový komín ve třech barevných provedeních
Schiedel Permeter – lehký nerezový komín ve třech barevných provedeních

Nízká hmotnost jednotlivých částí komína umožňuje přichycení komínového systému na fasádu bez nutnosti výstavby základu. Tím se rovněž eliminují zásahy do interiéru. Výstavba je velmi jednoduchá a rychlá.

Systém Schiedel Permeter je možné použít pro všechny druhy spotřebičů a všechny druhy paliv. U přetlakových kondenzačních kotlů je třeba doplnit drážky v hrdle o silikonové těsnění. Univerzálnost, široká oblast použití, vysoká odolnost proti vlhkosti, snadná realizace a příznivá cena dělají z komínového systému Schiedel oblíbený typ v nabídce společnosti Schiedel.

Nerezový komín dokáže vytvořit zajímavou dominantu jak interiéru, tak v exteriéru. Najdeme ho proto i v architektonicky zajímavých stavbách. Atraktivní je rovněž nabídka třech barevných provedení, černé, bílé a tmavošedé, kde je možné komín buď nechat splynout nebo naopak dominovat v prostoru.

Nerezové komíny Schiedel jsou vyráběny v českém závodě v Teplicích, které zásobují nerezovými komíny doslova celý svět.


Schiedel, s.r.o.
logo Schiedel, s.r.o.

SCHIEDEL - 75 let zkušeností vývoje, výroby a testování komínových systémů. Keramických, nerezových, vícevrstvých. Komíny pro nízkoenergetický dům, komínové systémy pro speciální použití. Materiály pro vložkování a obnovu stávajících komínů. Krbové moduly ...

 
 
Reklama