Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Absolutně univerzální komín Schiedel Absolut

Komínový systém Schiedel Absolut vyniká nad ostatními komínovými systémy svou univerzálností a termoizolační schopností, která tento komín předurčuje pro použití zejména u nízkoenergetických domů.

Komínový systém Schiedel Absolut je předurčen zejména pro nízkoenergetické domy
Komínový systém Schiedel Absolut je předurčen zejména pro nízkoenergetické domy

V systému jsou zabudovány dvě tenkostěnné keramické vložky, na které je možné napojení jakýchkoliv tepelných spotřebičů – kondenzačního kotle, krbových či peletových kamen, kamen s externím přívodem vzduchu aj. Komín tak dává uživatelům velkou volnost při výběru spotřebiče a paliva.

Součástí systému Schiedel Absolut jsou termoizolační tvárnice s vložkou z pěnového skla, které zabraňují úniku tepla při prostupu stropem nebo střešní konstrukcí. Tepelně izolovaná multifunkční šachta přivádí pomocí přivětrávacího adaptéru vzduch ke spotřebičům. Rychlá montáž je samozřejmostí u všech komínových systémů Schiedel.

Na celý systém je nabízena záruka 30 let, která se vztahuje na vyhoření, působení vlhkosti a korozi. Komínový systém Schiedel Absolut patří k naprosté špičce na našem trhu.


Schiedel, s.r.o.
logo Schiedel, s.r.o.

SCHIEDEL - 75 let zkušeností vývoje, výroby a testování komínových systémů. Keramických, nerezových, vícevrstvých. Komíny pro nízkoenergetický dům, komínové systémy pro speciální použití. Materiály pro vložkování a obnovu stávajících komínů. Krbové moduly ...

 
 
Reklama