Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Analyzátor spalin AFRISO Multilyzer STx - měřící přístroje pro profesionály

Multilyzer STx je přenosný analyzátor spalin pro kontrolu, monitorování emisí a procesů malých a středních vytápěcích systémů. Ať už se jedná o systémy využívající plynná, pevná či kapalná paliva.

Analyzátor spalin Multilyzer STx byl vyrobený z kvalitních a odolných materiálu, aby odolával náročným provozním podmínkám. Vnitřní konstrukce je navržena pro dlouholetou a bezproblémovou kvalitní práci. Přístroj má mnoho konstrukčních a ochranných prvků, které prodlužují jeho životnost zejména pak i elektrochemických senzorů. K prodloužení životnosti senzorů napomáhá i odběrová měřící sonda, která svou konstrukcí zabraňuje, aby se nečistoty a kondenzát zachytávali ještě před vstupem do analyzátoru. O kvalitě analyzátorů svědčí i jeho téměř nulová reklamovanost. Velký barevný displej zobrazuje naměřené a vypočtené hodnoty. Ergonomický rozmístěná velká ovládací tlačítka a strukturované menu napomáhají k intuitivnímu ovládání a zaručují pohodlný měřící proces.

Měří:

O2 (kyslík), CO vys (oxid uhelnatý), COH2 (kompenzovaný na vodík), NO (oxid dusnatý), NO2 (oxid dusičitý), SO2 (oxid siřičitý), ΔP (diferenční tlak), tah, Tair (teplota okolního vzduchu), 2x Tgas, (teplota spalin + diferenční teplota), pBAR (barometrický tlak)

Analyzátor spalin AFRISO Multilyzer STx - měřící přístroje pro profesionály
Vypočítává:

CO2 (oxid uhličitý), CO neř (oxid uhličitý neředěný), diferenční teplotu, účinnost (ETA), Lambda (přebytečný vzduch), ztrátu spalin, CO2 ref (oxid uhličitý referenční), Tau (rosný bod), NOx (NO + NO2), SO2 ref (oxid sirnatý referenční)

V nabídce máme i jiné měřící přístroje pro profesionály např. IR teploměry, tahoměry, dig. tlakoměry, průtokoměry, vlhkoměry atd.

Více na našich stránkách: eshop.afriso.cz, sekce: "Elektronické měřící přístroje".


AFRISO, s.r.o.
logo AFRISO, s.r.o.

* Měření teploty a tlaku * Kontrolní a měřící přístroje * Analýza spalin * Hladinoměry a regulační přístroje * Snímače mezních hodnot * Indikátory netěsnosti * Soupravy pro vložkování nádrží * Vybavení nádrží * Filtry topného oleje * Příslušenství pro ...

 
 
Reklama