Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Ohlédnutí za veletrhem ForArch 2018

Pro všechny, kdo nestihli naši expozici navštívit, nebo mají další dotazy k tepelnému čerpadlu a regulaci jsme k dispozici v našem showroomu v Plzni-Letkově, nebo na emailu info@ac-heating.cz.

Ohlédnutí za veletrhem ForArch 2018

V minulém týdnu jsme v rámci veletrhu ForAch a ForTherm prezentovali systémy tepelných čerpadel AC Heating. Náš stánek navštívilo během pěti dnů více jak čtyři sta zájemců o moderní, úsporné a ekologické vytápění.

Lidé se zajímali nejen o samotná tepelná čerpadla, která se stala již běžným zdrojem tepla pro rodinné domy, bytové domy, školy, penziony a firemní objekty, ale i o možnosti, jejich dalšího využití. Ve spojení s inteligentní regulací xCC je možné je efektivně využít také pro chlazení, ohřev bazénu, výřivky a další prvky domu. Regulace xCC navíc umožňuje ovládat například žaluzie a rolety, využívat elektřinu z FVE.

Jak se ukázalo, je pro většinu zájemců o tepelné čerpadlo velmi důležitý servis, který poskytujeme před i po instalaci tepelného čerpadla. Začíná odbornými konzultacemi na místě instalace, pokračuje profesionální montáží a končí automatickou diagnostikou a technickou podporou 24/7.

Pro všechny, kdo nestihli naši expozici navštívit, nebo mají další dotazy k tepelnému čerpadlu a regulaci jsme k dispozici v našem showroomu v Plzni-Letkově, nebo na emailu info@ac-heating.cz

Za tým AC Heating
Hana Fikarová


AC Heating - tepelná čerpadla s invertorem
logo AC Heating - tepelná čerpadla s invertorem

Společnost KUFI INT je česká firma, která vyrábí a instaluje tepelná čerpadla AC Heating Convert AW. Naše tepelná čerpadla vytápí rodinné domy, bytové domy, školy, školky, administrativní budovy a průmyslové haly. Máme za sebou stovky instalací tepelných ...

 
 
Reklama