Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

MND - Moravské naftové doly se staly již 3. největším novým dodavatelem plynu

Dodavatele energií letos změnilo o čtvrtinu zákazníků více než ve stejném období vloni. Na vlně tohoto trendu je společnost MND a. s., která se v srpnu stala s 58 807 OM třetím největším dodavatelem plynu mezi novými dodavateli. Informaci oficiálně zveřejnil Operátor trhu (OTE).

MND a.s. vyhlásil nové ceny na následující topnou sezónu
MND a.s. vyhlásil nové ceny na následující topnou sezónu

Stále větší množství zákazníků si za svého dodavatele energií volí MND – Moravské naftové doly. Již druhým rokem se dle statistik OTE MND objevuje na prvním místě v přírůstku nových zákazníků odebírajících plyn. Díky tomu se v srpnu stala 3. největším dodavatelem plynu mezi novými dodavateli.

Zákazníkům nabízíme dlouhodobě výhodné a férové podmínky. Kombinace dodávky napřímo od těžaře a expertíza v oblasti obchodování s plynem nám umožňuje ceny našim zákazníkům nastavit tak, aby změnu dodavatele po přechodu k nám již v budoucnu nemuseli řešit,“ uvádí Jan Sýkora, ředitel prodeje a marketingu MND.

Důkazem dlouhodobé výhodnosti MND je průměrná úspora typického zákazníka 20 043 Kč za poslední 4 topné sezóny. Aby této úspory dosáhl, nemusel se zákazník vázat. Smlouvy MND jsou totiž na dobu neurčitou.

Máme radost z toho, že zákazníci náš přístup oceňují. Věříme, že právě proto se skupina našich zákazníků stále rozrůstá. Jen od začátku roku 2018 začalo odebírat Plyn z první ruky 19 370 nových zákazníků,“ dodává Sýkora.

Více o nabídce MND najdete ZDE nebo bezplatné zákaznické lince 800 400 500.


MND Energie a.s.
logo MND Energie a.s.

Jsme největší česká těžební společnost ropy a plynu MND Energie a.s., Moravské naftové doly, která má stoletou tradici v oboru. Plyn přímo z těžby jsme se rozhodli nabízet nejen velkoodběratelům, ale také napřímo domácnostem. Kromě Plynu z první ruky přímo ...

 
 
Reklama