Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Retrodesign je IN! Článkové radiátory ATOL slaví úspěch

Každý zná vzhled klasických litinových radiátorů z dob minulých. V jednoduchosti je síla, a proto osvědčené konstrukční řešení odolává času, změnám stylů i společenských zřízení.

Retrodesign je IN! Článkové radiátory ATOL slaví úspěch

To dokazuje článkový radiátor ATOL, který do svého portfolia před časem zařadila společnost ISAN, tradiční tuzemský výrobce otopných těles. Novinka s elegantním a žádaným retrodesignem je vyrobena z lehkých ocelových článků, které umožňují optimální cirkulaci topného média s vysokou účinností přenosu tepla. Vysoké výkony radiátorů ATOL jsou žádanou předností zejména při rekonstrukcích starších bytových prostor, zákazníci je ale také často volí do nízkoteplotních systémů.

Elegantní a jednoduchý
A proč je toto otopné těleso tolik oblíbené? ATOL je elegantním, jednoduchým radiátorem s příjemně hladkým povrchem. Jeho praktický tvar umožňuje snadné čištění i následnou údržbu, navíc oblé profily snižují riziko úrazu na minimum. Výhodou je také široký výběr barevných provedení i nespočet kombinací výšek a počtů článků. Zde musíme zmínit netradiční, avšak zákazníky velmi poptávanou variantu s bezbarvým lakem, která ATOLu nadmíru sluší. Výrobce nabízí celkem 24 variant připojení těchto radiátorů k vodnímu okruhu. Radiátor je možno namontovat na různé typy stěn i na podlahu za pomoci kotvicích nožek.
Otopná lavice
Pro veřejné budovy, chodby, tělocvičny nebo vstupní prostory je možné dodat radiátor ATOL v provedení otopné lavice, kdy má těleso skryté připojovací armatury, stabilní nohy a masivní dřevěnou desku z buku.
ISAN Radiátory s.r.o.
logo ISAN Radiátory s.r.o.

Jsme český výrobce radiátorů působící na trhu již od roku 1953. Naše široké portfolio výrobků zahrnuje designové a koupelnové radiátory Melody, podlahové konvektory Termo, článkové radiátory Atol, lamelové a sálavé konvektory Exact, žebrové radiátory ...

 
 
Reklama