Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Řada Optimum: kondenzační technologie za dostupnou cenu

Kotel THERM 14, patřící do řady OPTIMUM Condens, je možné charakterizovat jako ideální poměr cena/výkon. Tvoří jí kotle osvědčené konstrukce, které svým majitelům umožní plně využívat výhod principu kondenzace, zejména vysoké účinnosti spalování.


I v této řadě je standardem ekvitermní regulace, která umožní ještě snížit spotřebu plynu a tím pádem i náklady na vytápění. I v této řadě jsou použity nerezové výměníky a regulátor s plynulým řízením výkonu od 3 kW.

Nabízíme v současnosti dvě výkonové řady – 24 kW a nově i 14 kW (v prodeji od září 2018). Kotle této řady jsou složeny z komponentů, které umožňují nabídnout optimální poměr cena/výkon. Za dostupnou cenu tak nabízíme zákazníkům velmi kvalitní kondenzační kotle s širokou možností využití.

Základ kotle tvoří kondenzační těleso s nerezovým výměníkem, zaručujícím dlouhou životnost, se špičkovým hořákem s vysokou účinností i ekologickým provozem. Tvar a rozměry trubkovnice výměníku omezují usazování vodního kamene a zanášení výměníku.

Kotle mají vestavěnou ekvitermní regulaci umožňující optimalizovat teplotu topné vody na základě venkovní teploty a snižovat tak náklady na vytápění. Kotle THERM 24 mají zvýšený výkon na výrobu teplé vody a splňují tak vysoké nároky současných zákazníků na komfort.

Výhodou kotlů OPTIMUM Condens je také velmi tichý provoz a malé kompaktní rozměry umožňující instalaci kotle i přímo v interiéru rodinných domů a bytů. Díky tomu jsou kotle ideálním zdrojem tepla pro podlahové vytápění v těchto objektech.


THERMONA, spol. s r.o.
logo THERMONA, spol. s r.o.

Thermona, spol. s r.o. - český výrobce kotlů a kaskádových kotelen. Výrobní sortiment zdrojů tepla tvoří plynové kondenzační kotle i elektrické kotle určené jak pro domácnosti, tak i pro řešení vytápění a ohřevu TV bytových a průmyslových objektů - tzv. ...

 
 
Reklama