Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

REMS Cento - Stroj na dělení trubek

Lehký, mobilní kompaktní stroj. Univerzální na dělení a odhrotování trubek. Pro řemeslo a průmysl. Pro stavbu a dílnu.

Superrychle. Pravoúhle. Bez třísek. Bez vnějšího otřepu. Na sucho. Univerzální na mnohé trubky. REMS Cento - Univerzálně použitelný pro mnoho druhů trubek.

Ideální pro systémy s lisovanými tvarovkami

Pravoúhle, v souladu s požadavky. Bez třísek, žádné třísky v potrubním systému. Bez vnějšího otřepu, žádné poškození O-kroužku prostřednictvím vnějšího otřepu. Na sucho, bez poškození O-kroužku chladícími a mazacími látkami. Rychle, bez ovlivnění materiálu trubky přehřátím.

Konstrukce

Kompaktní, přenosný stroj na dělení trubek k rychlému, pravoúhlému dělení trubek bez vnějšího otřepu. Snadno ovladatelný a lehký, jen 16,8 kg. Stabilní, v krutu pevná litá konstrukce pro pravoúhlý řez. Lehké dělení trubek díky specielně vytvořenému řeznému kolečku. Poháněné řezné kolečko a přímočarý posuv pro rychlé dělení (Patent EP 1 782 904).

REMS Cento – dělení a odhrotování do Ø 115 mm
REMS Cento – dělení a odhrotování do Ø 115 mm

Vodicí kladky

4 stabilní, v kuličkových ložiscích uložené vodicí kladky z kalené přesné ocelové trubky k otáčení dělených trubek s malým třením Ø 22–115 mm, Ø ¾–4", lichoběžníkově uspořádané, vyměnitelné. Není nutné provádět seřizování v celém pracovním rozsahu Ø 22–115 mm. Vodicí kladky z nerezové oceli jako příslušenství. Dělení trubek Ø 8–22 mm vložením dvou kusů trubek Ø 28 × 220 mm na vodicí kladky.

Pohon

Robustní, precizně v kuličkových a jehlových ložiscích uložené převody, pracující bez údržby. Osvědčený univerzální motor, 1200 W. Výkonný, např. nerezavějící ocelovou trubku Ø 54 mm oddělí jen za 4 s. Ideální počet otáček 115 min-1 pro optimální rychlost dělení trubku. Bezpečnostní nožní spínač pro ergonomickou a bezpečnou práci.


 
 
Reklama