Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Kingfire hlásí další úspěch, tentokrát z Polska

Vlajková loď společnosti Schiedel, komínový systém s integrovaným krbem Kingfire, získala další ocenění.

 MTP Gold Medal je jedno z nejuznávanějších klání inovativních produktů v Polsku. Každoročně vybírá odborná porota ty nejlepší z téměř 500 výrobků. Těm, kterým se podaří splnit  náročná kritéria odborné poroty pak získávají zlatou medaili, která je předána na mezinárodním stavebním veletrhu BUDMA.
MTP Gold Medal je jedno z nejuznávanějších klání inovativních produktů v Polsku. Každoročně vybírá odborná porota ty nejlepší z téměř 500 výrobků. Těm, kterým se podaří splnit náročná kritéria odborné poroty pak získávají zlatou medaili, která je předána na mezinárodním stavebním veletrhu BUDMA.

Krátce po italském úspěchu na ARCHIPRODUCTS Design Award získal produkt Kingfire oceněnní MTP GOLD MEDAL u našich severních sousedů. Ocenění je o to důležitější, že produkt Kingfire bude tento rok teprve vstupovat na polský trh. Rozjezd prodeje komínového systému Kingfire tak jistě bude profitovat z pozitivního impulzu, který mu umístění v soutěži přinese. Oficiální předávání ceny proběhne na únorovém mezinárodním stavebním veletrhu BUDMA v polské Poznani, kde se Kingfire poprvé představí místní veřejnosti.


Schiedel, s.r.o.
logo Schiedel, s.r.o.

SCHIEDEL - 75 let zkušeností vývoje, výroby a testování komínových systémů. Keramických, nerezových, vícevrstvých. Komíny pro nízkoenergetický dům, komínové systémy pro speciální použití. Materiály pro vložkování a obnovu stávajících komínů. Krbové moduly ...

 
 
Reklama