Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Schiedel s novou tváří

Společnost Schiedel, přední výrobce komínových systémů se od 1.4. letošního roku pyšní novým logem, díky kterému zcela jasně přiznává svou příslušnost ke skupině Standard Industries – globální společnosti slučující přední výrobce napříč stavebním průmyslem.

Po více než 14 letech přichází nové čtvercové logo, s novou žlutou barvou, které přináší společnosti Schiedel moderní a svěží vzhled, přičemž základní hodnoty společnosti – především důraz na kvalitu a inovaci – zůstávají.

Schiedel věří, že nové, výraznější ztvárnění značky přispěje k jednoznačnému odlišení se od konkurence, kterému vévodí vysoká kvalita materiálů a provedení, ale také ještě více utkví v očích zákazníků i obchodních partnerů.

Společnost Schiedel vznikla před více než 70 lety v Německu, v České republice působí již 26. rokem. S týmem 16 obchodních zástupců a více než 500 prodejních partnerů po celé České republice, se řadí mezi jedny z nejvíce dostupných dodavatelů komínových systémů v Česku.

V celoevropském měřítku je Schiedel jedničkou v komínových systémech, a to nejen díky objemu prodejů, ale především díky špičkové kvalitě svých komínových systémů při zachování jednoduché montáže (kterou zákazník zvládne i svépomocí).


Schiedel, s.r.o.
logo Schiedel, s.r.o.

SCHIEDEL - 75 let zkušeností vývoje, výroby a testování komínových systémů. Keramických, nerezových, vícevrstvých. Komíny pro nízkoenergetický dům, komínové systémy pro speciální použití. Materiály pro vložkování a obnovu stávajících komínů. Krbové moduly ...

 
 
Reklama