Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Akce bezpečný prostup zdarma

Připravili jsme pro Vás slevovou akci, v rámci které dostanete ZDARMA k cihelnému komínu CIKO bezpečný parotěsný prostup GPH-300 v hodnotě 2105,- Kč s DPH.

Pro základní orientaci a přiblížení způsobu montáže prostupu na komín je přiloženo krátké instruktážní video, před vlastní montáží však vždy doporučujeme prostudovat kompletní montážní návod dodaný výrobkem.

Tato akce platí na objednávky kompletních komínových systémů CIKO (3V UNIVERSAL, TEC, PRAKTIK, GAS) výšky alespoň 5 m v období od 1. 8. do 30. 9. 2019 u všech obchodních partnerů CIKO.

Pokud si zvolíte jinou výšku prostupu GPH, bude Vám cena GPH-300 odečtena z ceny Vámi zvoleného prostupu. Obdobně platí akce i pro dvouprůduchové komíny, pro které je zdarma GPH2-300 a jeho cena 2593,- Kč s DPH se případně odečítá od cen variant GPH2 s vyšší výškou prostupu.

Parotěsný prostup hořlavou konstrukcí je určen pro všechny typy stropních i střešních konstrukcí a umožňuje kromě bezpečného oddělení komínu od hořlavých materiálů také bezpečné napojení parozábrany. Díky parotěsnosti vlastního prostupu je možno dosáhnout parotěsnosti a bezpečnosti celého stavebního detailu. Více informací naleznete na stránce Bezpečné prostupy.


CIKO s.r.o.
logo CIKO s.r.o.

Výrobce a dodavatel keramických a nerezových komínových systémů CIKO, které nabízí řešení pro odkouření libovolného spotřebiče a všechny druhy paliv. Kromě vlastních komínů nabízíme rovněž parotěsné prostupy CIKO STOPER pro bezpečné zabudování komínu do ...

 
 
Reklama