Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Kotlíkové dotace jsou stále aktuální

Kotlíkové dotace v polovině krajů ČR stále běží. Jejich režim je pozměněn, ale žádosti o podporu na tepelné čerpadlo podávat lze.

S kotlíkovkou můžete počítat v krajích: Hlavní město Praha, Pardubický kraj, Plzeňský kraj, Liberecký kraj, Jihomoravský kraj, Ústecký kraj, Středočeský kraj, Karlovarský kraj.

V současné době je v těchto krajích otevřen tzv. zásobník projektů. Do něj je možné žádost podat. Ve chvíli, kdy kraj sesbírá dostatečné množství projektů na výměnu zdroje načerpá pro ně finanční prostředky.
Podávání žádostí je ve všech krajích možné pouze elektronickou formou, s tím, že potřebné přílohy a dokumenty je možné následně dodat poštou či osobně ve stanoveném termínu.

Kotlíkovou dotaci můžete využít na výměnu starého kotle 1. a 2. emisní třídy za nový ekologický zdroj – např. tepelné čerpadlo. Rádi s vámi ověříme, zda splňujete podmínky dotace a najdeme pro vás ideální řešení úsporného a ekologického vytápění domu.

Obraťte se na nás!

Za tým AC Heating - tepelná čerpadla
Hanka Fikarová
info@ac-heating.cz


AC Heating - tepelná čerpadla s invertorem
logo AC Heating - tepelná čerpadla s invertorem

Společnost KUFI INT je česká firma, která vyrábí a instaluje tepelná čerpadla AC Heating Convert AW. Naše tepelná čerpadla vytápí rodinné domy, bytové domy, školy, školky, administrativní budovy a průmyslové haly. Máme za sebou stovky instalací tepelných ...

 
 
Reklama