Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

AC Heating na veletrhu For Arch 2020

Rádi se s vámi potkáme a probereme technické možnosti instalace tepelného čerpadla na váš dům.

Tepelná čerpadla jsou moderní, bezobslužné a efektivní zdroje tepla, standardně využívané na rodinných domech. Jejich využití, novinky a nové trendy v oboru vytápění každoročně vystavujeme na mezinárodním stavební veletrhu For Arch v Praze Letňanech.

Zákazníkům představujeme zejména technický návrh, který musí odpovídat potřebám domu vzhledem k jeho využívání. Jednoduché ovládání tepelného čerpadla přes tablet nebo telefon. Možnosti využití tepelného čerpadla a jeho další funkce např. chlazení, napojení na ohřev bazénové vody, spolupráce s FVE a další.

Letos tomu není jinak – tedy si vás dovolujeme pozvat ve dnech 22.9.-26.9. 2020 na návštěvu naší expozice v hale 7, která je celá věnovaná systémům vytápění.

Rádi se s vámi potkáme a probereme technické možnosti instalace tepelného čerpadla na váš dům. Pro vaši návštěvu vám poskytneme vstupenku ZDARMA.

Za tým AC Heating
Hanka Fikarová
info@ac-heating.cz


AC Heating - tepelná čerpadla s invertorem
logo AC Heating - tepelná čerpadla s invertorem

Společnost KUFI INT je česká firma, která vyrábí a instaluje tepelná čerpadla AC Heating Convert AW. Naše tepelná čerpadla vytápí rodinné domy, bytové domy, školy, školky, administrativní budovy a průmyslové haly. Máme za sebou stovky instalací tepelných ...

 
 
Reklama