Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Chlazení s tepelným čerpadlem

Je Vám horko? Umíme nejen vytápět vás dům, ale také jej umíme efektivně chladit.

Tepelné čerpadlo je standardně instalováno do rodinných domů jako zdroj tepla. Snadným napojením na radiátory nebo podlahové topení zajistí bezproblémový přísun tepla a teplé vody po celý rok. V horkých letních měsících, kdy se teploty šplhají vysoko ke třiceti a více stupňům se právě tepelné čerpadlo může stát i velmi užitečným prostředkem, jak dům ochladit.

V kombinaci s podlahovým topením využijte funkci chlazení, které nabízí každý model tepelného čerpadla AC Heating Convert AW. Principem této funkce je vlastně obrácení chodu tepelného čerpadla, které místo teplé vody dodává do systému vodu chladnou. Získáte tak stupně chladu navíc, které společně se zastíněním udrží příjemné a zdravé klima v domě.

Dohromady tedy získáváte s tepelným čerpadlem ideální spojení tepla a chladu pro váš dům. V zimě efektivně a levně vytápíte dům a v létě chytře a zdravě chladíte. Jedním zařízením, za jedny peníze.
Zajímá Vás, jak chladit pomocí tepelného čerpadla? Rádi s Vámi projdeme možnosti pro váš dům a vybereme správné a funkční technické řešení.

Kontaktujete nás!

Za tým AC Heating
Hanka Fikarová
info@ac-heating.cz


AC Heating - tepelná čerpadla s invertorem
logo AC Heating - tepelná čerpadla s invertorem

Společnost KUFI INT je česká firma, která vyrábí a instaluje tepelná čerpadla AC Heating Convert AW. Naše tepelná čerpadla vytápí rodinné domy, bytové domy, školy, školky, administrativní budovy a průmyslové haly. Máme za sebou stovky instalací tepelných ...

 
 
Reklama