Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Přijďte nás navštívit na již druhý virtuální stavební veletrh VELETON 14.-16.5.2021

Po čtyřech měsících se otevřou pomyslné brány druhého ročníku virtuálního veletrhu VELETON a firma Schiedel nebude chybět.

Na lednovém virtuálním Stavebním veletrhu, konaném ve dnech 22.-23.1.2021 se aktivně představilo 81 vystavovatelů, včetně naší společnosti. Vzhledem k pandemické situaci a nemožnosti potkat se zákazníky na reálném stánku, jsme uskutečnění virtuálního veletrhu uvítali.

Naše očekávání nebyla přehnaná, přesto nás tato forma komunikace se zákazníkem velmi mile překvapila. Zájem ze strany zákazníků byl velký, bylo zajímavé sledovat jejich návštěvy a aktivity na našem stánku. Mnozí se odhodlali i k tomu, aby nás prostřednictvím video hovoru pustili do svých domácností. Naši odborní poradci tak mohli s návštěvníky diskutovat např. nad projektem rodinného domu či odpovědět na jejich technické dotazy.

Pro letošní rok jsme si pro své zákazníky připravili široké portfolio komínových systémů, keramických či nerezových, krby integrovaného do komína v nové „Black“ edici či další rozšíření nabídky řízeného větrání s rekuperací.

Zákazník tak od nás může získat zdarma kompletní návrh a cenovou nabídku odvodu spalinové cesty, krbového řešení a projekt řízeného větrání včetně montáže. Jsme stabilní firma, působící na trhu již 75 let a naším cílem jsou výrobky, bezpečné pro své uživatele a spokojení zákazníci.

Přijďte nás navštívit na veletrh VELETON, těšíme se na Vaši návštěvu.

Více informací


Schiedel, s.r.o.
logo Schiedel, s.r.o.

SCHIEDEL - 75 let zkušeností vývoje, výroby a testování komínových systémů. Keramických, nerezových, vícevrstvých. Komíny pro nízkoenergetický dům, komínové systémy pro speciální použití. Materiály pro vložkování a obnovu stávajících komínů. Krbové moduly ...

 
 
Reklama