Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Topné panely spotřeba

Nejnižší spotřeba energie napříč elektrickými topnými systémy.

Nejnižší měrnou spotřebu energie napříč topnými systémy nejen elektrickými vykazují sálavé topné panely. V bytových a kancelářských podmínkách se jedná vždy o tzv. nízkoteplotní sálavé panely, často nazývané také infrapanely. Sálavé topné panely emitují tepelné vlnění, které je pohlcováno okolními materiály, zvyšuje jejich povrchovou teplotu a vytváří subjektivně vnímaný pocit dobré tepelné pohody při nižší teplotě vzduchu, než je obvyklé u konvekčních topných systémů. 

Pozor, špatný návrh a poddimenzování vede k nespokojenosti uživatelů a zkreslenému hodnocení topných panelů. Z dlouholeté zkušenosti vlastní i našich zákazníků víme, že infrapanely jsou spolehlivé a svým projevem i možnostmi přímé a přesné regulace luxusní vytápění. 

Chcete zjistit, jakou spotřebu bude mít sálavé vytápění sálavými topnými panely ve vašem domě, bytě, nebo kanceláři? Připravili jsme pro vás interaktivní pomůcku "Topné panely spotřeba".

Topné panely spotřeba


ELEKTRICKE-TOPENI.cz
logo ELEKTRICKE-TOPENI.cz

Společnost ELEKTRICKE-TOPENI.cz se zabývá prodejem, návrhy a poradenstvím v oboru elekrických topných systémů. Pokud právě řešíte výběr topného systému, rádi Vám poradíme a sdělíme své osobní zkušenosti s provozováním elektrického topení. Podlahové topení, ...

 
 
Reklama