Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

ZDARMA dřevní brikety a pelety při nákupu jakéhokoliv kotle BLAZE HARMONY

Máme pro vás skvělou zprávu! Spolupracujeme s českým výrobcem paliv BIOMAC a přicházíme s výhodnou akcí pro naše zákazníky.

Při nákupu našeho kotle značky BLAZE HARMONY vám nyní poskytujeme speciální dárek od společnosti BIOMAC. Dodáme vám poukaz na 50 kg dřevních briket pro zplynovací a kombinované kotle nebo 75 kg pelet pro automatické kotle. Tyto palivové materiály vám pomohou vytápět váš domov efektivně a ekologicky.

Ale to není vše! Jako dík za vaši důvěru v naše produkty, získáte také 10% slevu na příští nákup paliv od společnosti BIOMAC. Chceme, abyste měli nejen příjemné teplo ve vašem domě, ale také jistotu, že jste se učinili nejlepší možnou volbu.

Využijte této výhodné nabídky a začněte si užívat komfortního vytápění s kotlem značky BLAZE HARMONY. S BIOMAC dřevními briketami a peletami si ušetříte čas i peníze, zatímco přispíváte k ochraně životního prostředí.

Nezmeškejte tuto jedinečnou příležitost! Navštivte naše webové stránky nebo kontaktujte nás pro více informací. Těšíme se, že vám poskytneme skvělý produkt i s výhodným balíčkem paliva od BIOMAC.

Pokud máte jakékoliv dotazy, můžete nás kontaktovat přes naše webové stránky, nebo i na našem Facebooku.

 

Celý článek


BLAZE HARMONY s.r.o.
logo BLAZE HARMONY s.r.o.

BLAZE HARMONY je česká dynamická firma, která se zaměřuje na novátorská řešení v oblasti spalování biomasy. Výsledky z vlastního výzkumu a vývoje realizuje a uvádí na trh v podobě unikátních produktů. Nabízí zplyňovací, kombinované a automatické kotle na ...

 
 
Reklama