Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Kde všude můžeme umístit krb?

Vždycky bylo Vaším snem mít doma krb. Lámete si však hlavu, zda ho umístit do obývacího pokoje nebo do otevřeného kuchyňského prostoru? Pojďte se s námi podívat na naše tipy, kam umístit designové krby ROCAL.


Designový krb BORN

Ke zdi, do prostoru nebo obestavba?

Obývací pokoj
Malé prostory již dávno nemusí znamenat, že se na krb budete chodit dívat pouze k sousedům. Ať jste milovníci minimalismu nebo máte rádi, když věci krásně zapadají na své místo, rohový krb ANGLE je právě pro Vás ideální řešení! Dokonale splyne s místností, ale přesto bude vydávat dostatek tepla, aby Vás zahřál v chladných zimních dnech. Perfektní řešení pro Vás i Váš obývací pokoj.
Hala
Chcete, aby krb upoutal pozornost na první pohled a máte dostatečně velké prostory, které si přímo říkají o dominantní prvek? Pak není co řešit. Vstupní hala se schodištěm přímo láká k umístění centrálního krbu. Že si to neumíte představit? Koukněte se například na krb GALA nebo RONDE CENTRAL! A pokud se Vám do Vašeho domova nehodí oblé tvary, máme pro Vás trojúhelníkový BORN, jenž je doslova zrozen k tomu být součástí Vašeho domova.
Ložnice
Jste zimomřivý člověk a většinu dne trávíte zalezlý v posteli s dobrou knížkou? Nebo jen chcete večer koukat do uklidňujícího plápolání ohně? Ani vy se nemusíte vzdávat svého snu o krbu. Máte v ložnici dostatečný prostor? Pak už jen záleží na Vašich preferencích. Pokud upřednostňujete nižší výkon, MINI DROP bude jasnou volbou. Skvěle Vám ale také mohou posloužit například krbová kamna Habit 50, pod která je možné umístit zásobník na dřevo nebo lavici.
Jídelna
Scházíte se často jako rodina u společného stolu anebo trávíte čas s přáteli nad dobrou kávou a sklenkou vína? Pak jste právě objevili ideální místo pro Váš krb. Umístěním krbu do tohoto prostoru umožníte čerpat jedinečnou atmosféru nejen sobě, ale také svým hostům. Pokud nejste fanouškem závěsných nebo volně stojících krbů, zvolte krbovou vložku. Krbové vložky jsou určené k obezdění a dokonale tak splynou se svým okolím. V naší nabídce naleznete krbové vložky čelní, rohové, třístranné i průhledové.

Více informací


FLAMEN Czech Republic, s.r.o.
logo FLAMEN Czech Republic, s.r.o.

FLAMEN je výhradním prodejcem designových závěsných krbů ROCAL (Španělsko) a sálavých akumulačních kamen NORSK z mastku (Norsko). Od roku 2013 vyrábí krbové vložky vlastní značky FLAMEN. Všechny krby i kamna dodává včetně instalace zákazníkům po celé České ...

 
 
Reklama