Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Flamcomat MP G4 Remote: nejchytřejší expanzní automat

Nyní se vzdálenou správou Flamconnect Remote na 3 roky zdarma

Vzhledem k rostoucímu zájmu o vzdálený servis a údržbu nyní společnost Flamco standardně poskytuje  Flamcomat MP G4 Remote  se vzdálenou správou Flamconnect Remote po dobu 3 let zdarma. Toto vylepšení se vztahuje na celou řadu Flamcomat MP G4. Zařízení funguje na principu plug-and-play a je připraveno ke sběru dat ihned po instalaci a provoz jednotky lze sledovat v reálném čase prostřednictvím ovládacího panelu Flamconnect.

Na přidruženém portálu máte vzdálený přehled o provozu expanzní jednotky, dostáváte preventivní upozornění v případě potřeby údržby nebo nutnosti výměny dílů. Tímto způsobem optimalizujete údržbu systému, předcházíte poruchám a odstávkám systému a šetříte náklady na servis! Vzdálená správa a údržba je tak nyní na dosah servisním partnerům a majitelům budov.

  • zlepšení servisu a snížení nákladů o 30 %
  • snížení počtu servisních návštěv až o 75 %
  • zvýšení míry oprav pouze při jedné návštěvě a optimalizace systému údržby
  • zlepšení výkonnosti systému a produktu
  • snadnější uvádění výrobků do provozu

S Flamconnect Remote trávíte svůj čas nebo čas svého týmu mnohem efektivněji.

Více informací


Aalberts hfc CZ s.r.o. (Flamco/Comap)
logo Aalberts hfc CZ s.r.o. (Flamco/Comap)

Skupina Aalberts, Hydronic Flow Control: značky Flamco-Meibes-Simplex pokrývají široké spektrum inovativních systémů techniky zařízení budov od instalace u zdroje tepla přes jeho distribuci až po regulaci předávání. Společnost COMAP je expertem v systémech ...

 
 
Reklama