Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Inovace a milníky v roce 2023: Průlomový rok společnosti Schwank

Společnost Schwank, lídr v oblasti vytápění, větrání a chlazení, se ohlíží za rokem, který se nesl ve znamení významných úspěchů a inovativních objevů.

Přinášíme shrnutí nejdůležitějších událostí roku 2023:

  • Veletrh ISH ve Frankfurtu: Přítomnost společnosti Schwank na renomovaném veletrhu ISH ukázala její závazek ke špičkovým postupům a technologiím v oboru a přitáhla pozornost světových odborníků.
  • Systém vytápění na 100% vodík: Společnost Schwank představila první 100% vodíkový systém vytápění na světe, který je v souladu s globálními cíli udržitelnosti a stanovuje nový standard v oboru.
  • Systém zásobování e.lements: Uvedení konceptu e.lements, průkopnického přístupu k soběstačnému zásobování pomocí zelené energie, zdůraznilo oddanost společnosti Schwank ekologickým řešením.
  • Oslava 90. výročí: V roce 2023 si společnost Schwank připomněla 90 let vynikajícího výkonu a inovací v oboru vytápění, větrání a chlazení, což svědčí o jejím trvalém odkazu a závazku ke kvalitě.
  • Elektrický zářič eSchwank: Uvedení elektrického zářiče eSchwank na trh bylo krokem k diverzifikaci sortimentu a uspokojení vyvíjejících se požadavků na řešení elektrického vytápění.
  • Veletrh MSV v Brně: Účast společnosti Schwank na veletrhu MSV v Brně prokázala její trvalou angažovanost v oboru a snahu držet krok s trendy na trhu a potřebami zákazníků.

Závěrem lze říci, že rok 2023 byl rokem, kdy společnost Schwank nejen oslavila svůj historický odkaz, ale také připravila půdu pro budoucnost, v níž je v popředí udržitelnost a inovace. Schwank se i nadále vyvíjí a je odhodlán poskytovat vynikající výsledky a utvářet budoucnost řešení pro vytápění, větrání a chlazení.

Více informací


 
 
Reklama