Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Společnost Schwank představuje inovativní, vysoce výkonný elektrický infrazářič

Specialista na vytápění Schwank rozšířil své portfolio o další klimaticky neutrální produkt, a to o inovativní výkonný elektrický infrazářič eSchwank S-18000.

Nové zařízení, elektrický infrazářič eSchwank S-18000, je přesně tím, co průmyslové a komerční budovy potřebují - splňuje náročné požadavky na čisté nulové emise. S topným výkonem 18 kW je dostatečně silný nejen pro zajištění komfortního a ekonomického vytápění, ale při dostupnosti fotovoltaické elektřiny dokonce umožňuje 100% ekologického provozu, což je zásadní pro snižování uhlíkové stopy.

Jeho klíčovou výhodou oproti běžným elektrickým infrazářičům je inovativní topné těleso infraGlow. S pracovní teplotou kolem 800 °C je jeho životnost přibližně desetkrát delší než u běžných prvků, což snižuje náklady na údržbu a výměnu. Důležité je, že infračervené záření neprodukuje žádné potenciálně škodlivé světlo pro oči, což je klíčové zejména pro dlouhodobou práci.

Design zářiče je navržen s důrazem na dlouhou životnost a snadnou údržbu. Topná tělesa lze vyměnit během několika minut a zařízení je chráněno proti rozstřiku vody, což zvyšuje jeho spolehlivost. Další vylepšení, jako ochranná mřížka pro sportovní zařízení či kompatibilita se systémem řízení budov, zajišťují širokou flexibilitu použití.

Třístupňová regulace umožňuje optimalizaci výkonu v závislosti na potřebě tepla, což přináší úspory energie a nákladů. Díky své nízké hmotnosti a kompaktním rozměrům je instalace snadná a bezproblémová.

Celkově eSchwank S-18000 přináší efektivní, ekologické a spolehlivé vytápění pro průmyslové a komerční budovy, které splňuje nejvyšší standardy v oblasti životního prostředí a účinnosti.

Více informací


 
 
Reklama