Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Protherm, to je spolehlivost, vysoká účinnost a jednoduchost

Tato kombinace slov ve vás určitě vyvolá příjemný pocit. Ten se ještě znásobí ve spojení s kondenzačními kotli Protherm.

Oproti turbulentnímu prostředí na poli energetiky totiž nabízí stabilitu, ať už v rámci kvality samotných produktů, tak i v rámci kvality celorepublikové servisní sítě.

Kromě vysoké účinnosti, spolehlivého provozu, jednoduchosti v montáži i ovládání nabízí kondenzační kotle Protherm další funkčnosti, které Vám zpříjemní domácí pohodu a tepelný komfort. Ať už se jedná o inovativní technologii spalování Flame Fit, která umožňuje automatické přizpůsobení se změnám kvality plynu, nebo optimalizaci spotřeby energie při přípravě teplé vody. Kontrolujte, nastavujte, optimalizujte systém vytápění zcela podle svých preferencí pohodlně ze svého mobilního zařízení. Jednoduše, kondenzační kotle Protherm nabízí řešení pro každého. Neváhejte se obrátit na tým odborníků, kteří vám pomohou najít to nejlepší řešení podle vašich požadavků a finančních možností. Ať už se jedná o výměnu starého kotle, nebo hybridní řešení v kombinaci s tepelným čerpadlem.

Veškeré informace o produktech a službách společnosti Protherm najdete na našem webu nebo se obraťte na naše obchodní zástupce ve vašem regionu. 

Více informací


Protherm (Vaillant Group Czech s.r.o.)
logo Protherm (Vaillant Group Czech s.r.o.)

Společnost Protherm, která velmi sebevědomě vstoupila v roce 1992 na český trh se svým elektrokotlem, patří v současné době mezi přední české značky tepelné techniky. Díky zapojení do koncernu Vaillant Group exportuje Protherm své výrobky do mnoha zemí ...

 
 
Reklama