Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Zahájení letní sezóny s novinkami od FLAMENU

Léto je konečně tady a vy si chcete tyto dny pořádně užít? Představujeme Vám naše letní novinky – grily a pece na pizzu Clementi. Těm prostě nemůžete odolat!

Obrázek 1 Pec na pizzu Clementi – model Pulcinella
Obrázek 1 Pec na pizzu Clementi – model Pulcinella

Grily a pece na pizzu

Elegantní a kvalitní produkty od italské značky Clementi jsou nejenom plně funkční a výkonné, ale také i esteticky příjemné navenek. Produkty Clementi udělají z Vaší venkovní kuchyně oblíbené místo pro Vás i Vaše nejbližší.

Grily

  • Grilování na grilech Clementi je jednoduché a rychlé, což je ideální kombinace pro letní atmosféru a pohodlí. Design je elegantní a neobvyklý tak, že si ho všimne každý.
  • Na výběr máte ze dvou základních modelů – ICON a COLORADO, které se liší hlavně svým tvarem a barevným provedením. Model ICON je k dostání ve velikosti 80 nebo 100 cm.

Pece

  • Pece na pizzu Clementi jsou vyrobené z vysoce kvalitních materiálů. Kombinují elegantní styl s bezpečností a praktičností. Pec může být umístěna jak v interiéru, tak exteriéru a je v ní možné připravit kromě pizzy také spousty dalších jídel – chléb, kuře, koláče nebo například zeleninu. A pozor! Pece jsou k dostání jak na dřevo, tak na plyn!
  • Italská značka Clementi disponuje třemi základními modely pecí – řadu FAMILY, PULCINELLA a CLEMENTINO. První dva modely se od sebe liší pouze možností přídavného vozíku (Pulcinella). Modely Clementino se řadí mezi nejmenší modely a jsou dokonalou volbou, pokud nemáte dostatek volného prostoru.

Zaujali Vás zahradní grily? Napište nám na flamen@flamen.cz nebo si prohlídněte stránky flamen.cz/zahradni-grily.

Zahradní grily a pece


FLAMEN Czech Republic, s.r.o.
logo FLAMEN Czech Republic, s.r.o.

FLAMEN je výhradním prodejcem designových závěsných krbů ROCAL (Španělsko) a sálavých akumulačních kamen NORSK z mastku (Norsko). Od roku 2013 vyrábí krbové vložky vlastní značky FLAMEN. Všechny krby i kamna dodává včetně instalace zákazníkům po celé České ...

 
 
Reklama