Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Dny tepelných čerpadel – bezplatné konzultace vašich projektů s odborníky

Plánujete novostavbu nebo rekonstrukci rodinného domu? Chcete se poradit o vhodném a úsporném systému vytápění? Jsme tu pro vás!

Nechte si odborně poradit a zajistěte si slevu

Pro koncové zákazníky pořádáme pravidelné konzultace v showroomu v Praze a u našich odborných partnerů. Rádi vám poradíme s vašimi projekty.

Termíny a místa konání:

  • 17. října 2024 7:00–19:00
  • 26. listopadu 2024 7:00–19:00
  • v sídle společnosti STIEBEL ELTRON, Dopraváků 749/3, 184 00 Praha 8

Zažijte výrobky STIEBEL ELTRON naživo

V showroomu STIEBEL ELTRON vám představíme chytrá zařízení, která zvýší váš komfort bydlení a zabezpečí vaše investice. Navíc uvidíte v plném provozu pět vzorových instalací tepelných čerpadel systému země-voda a systému vzduch-voda. Pojďme se společně podívat, která to jsou.

Tepelná čerpadla

Tepelná čerpadla přeměňují energii uloženou ve vzduchu, zemi a vodě na teplo pro vytápění. Ale nejen to – v letních měsících tato zařízení také zajišťují příjemné chlazení vašeho domova a v kombinaci se zásobníkem teplé vody ohřívají vodu. Energie naakumulovaná v těchto třech elementech je nám trvale k dispozici.

Kromě poradenství a dobré kávy na vás čeká také BONUS navíc!

  • Při závazné objednávce během osobní konzultace získáte 15% slevu na objednané zařízení.

Více informací


STIEBEL ELTRON spol. s r.o.
logo STIEBEL ELTRON spol. s r.o.

STIEBEL ELTRON nabízí technicky vyspělé produkty, které splňují nároky na ekologický i ekonomický provoz v oblasti elektrického ohřevu vody a vytápění, tepelných čerpadel a větracích systémů.

 
 
Reklama