Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Zúčastněte se Viessmann.live na veletrhu ISH 2021

Představujeme Vám náš první digitální a interaktivní formát Viessmann.live, který funguje na mezinárodní úrovni a jedná se o náš vlastní průvodní program k digitálnímu veletrhu ISH 2021.

Změna klimatu zůstává – navzdory pandemii koronaviru – největší výzvou naší doby. Jako poskytovatel řešení pro celý životní prostor přináší Viessmann ty správné produkty, platformy, digitální služby a služby s přidanou hodnotou pro boj s globálním oteplováním – a to společně jako velká rodina, jako jeden tým spolu s našimi partnery v oboru a Vámi jako hlavními informačními zprostředkovateli.

Na základě společné kreativity všech členů naší velké rodiny Viessmann neustále společně vyvíjíme mnoho nových technologií, služeb a způsobů naší spolupráce. Díky digitálnímu veletrhu ISH 2021 a prezentaci Viessmann, která v rámci něj proběhne, se posouváme zase o krok dál.

Představujeme Vám náš první digitální a interaktivní formát Viessmann.live, který funguje na mezinárodní úrovni a jedná se o náš vlastní průvodní program k digitálnímu veletrhu ISH 2021.

Viessmann.live (22.–27. 3. 2021)

Na naší virtuální platformě www.viessmann.live, která bude aktivní během veletrhu ISH 2021, poskytneme mnoho zajímavých odborných informací a naživo představíme produktové novinky v anglickém, německém, francouzském a italském jazyce.

Přes fyzickou vzdálenost si všichni budeme díky digitální technologii ještě blíž. Pomocí formátu Viessmann.live vytvoříme fórum, abychom společně dokázali co nejvíce nasát atmosféru veletrhu.

Těšit se můžete na známé tváře, technické rozhovory, představení produktů a mnoho příležitostí, při nichž budeme tvořit společnou budoucnost jako JEDNA velká rodina Viessmann, JEDEN TÝM. A to zcela pohodlně z Vašich domovů a v časech, které termínově zapadnou do Vašich kalendářů.

Zaregistrujte sebe a svůj tým již dnes na www.viessmann.live a buďte průběžně informováni prostřednictvím e-mailových notifikací.



VIESSMANN, spol. s r.o.
logo VIESSMANN, spol. s r.o.

Kompletní program Viessmann nabízí individuální řešení s efektivními systémy v nejvyšší kvalitě pro všechny oblasti použití a energetické zdroje - vytápění, průmyslové energetické systémy, chladicí systémy.