Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

28. ročník mezinárodní výstavy INFOTHERMA již za týden

Zaplněné výstaviště, doprovodný program, poradenská střediska, expozice Top výrobky Infothermy 2023 a zajímaví hosté na slavnostním zahájení výstavy.

Infotherma je od svého počátku věnovaná vytápění, úsporám energií a  využívání obnovitelných zdrojů. V České republice se jedná o významnou specializovanou výstavu, kde jsou zastoupeny evropské a světové značky výrobků a produktů, které jsou potřebné k tepelné pohodě našich domovů.

Ve dnech 23. až 26. ledna 2023, denně od 9 do 18 hodin (ve čtvrtek do 16 hodin) se uskuteční již 28. pokračování této výstavy. Po dvouleté vynucené pauze se tak opět setkáme na Výstavišti Černá louka v Ostravě.

Zahájení tradičně s hosty a diskusí

Odbornou veřejnost si dovolujeme pozvat 23. ledna od 11 hod. do Kongresového centra výstaviště na zahájení výstavy Infotherma spojené s diskuzí se zástupci ministerstev a SFŽP k aktuálním otázkám – energetické situaci domácností a firem, probíhající topné sezóně, státní energetické politice, dotacím na úspory energií, zastropování cen elektřiny a plynu, fungování trhů s energiemi a energetické krizi.

Na zahájení do této chvíle potvrdili účast europoslanec Evžen Tošenovský, náměstek hejtmana MSK a  1. náměstek pro životní prostředí Jakub Unucka, ředitel SFŽP Petr Valdman, ředitele AKUBAT Jan Fousek, ředitel odboru energetiky a ochrany klimatu MŽP Pavel Zamyslický, vedoucí odd. podpory modernizace energetiky MŽP Maggie Škabraha Dokupilová.

Výstaviště je opět plné

Výstaviště Černá louka je tradičně zaplněno téměř 300 vystavovateli a nás těší, že se opět sejdou přední výrobci, prodejci, montážní i servisní firmy a odborná veřejnost s cílem představit návštěvníkům výstavy novinky a směry, kam se ubírá moderní vytápění a stavby spojené s ekonomickým bydlením.

Doba není jednoduchá pro každého z nás. Těžko předvídatelná s rapidně zvedajícími se cenami energií i materiálů. Na výstavišti bude proto připraveno i několik poradenských stánků, kde návštěvníci mohou prodiskutovat své dotazy a nechat si poradit od odborníků, kteří se zabývají obory, na které je výstava zaměřena.

Je hodně témat, nad kterými se bude na Infothermě diskutovat. Doprovodný program je připraven v Kongresovém centru a  ve vstupním pavilonu ve dvou přednáškových sálech po celé čtyři dny výstavy.

Volná vstupenka INFOTHERMA 2023 – registrace

TOP výrobky vystavovatelů Infothermy 2023 – hlasování do 10. 1. 2023

Tradičně ve vstupní expozici představíme TOP výrobky vystavovatelů Infothermy 2023. Vystavující firmy přihlásili své exponáty do internetové hlasovací soutěže, kterou pořádáme společně s internetovým portálem TZB-info. Na výstavě Vás seznámíme s výsledky soutěže a všemi soutěžními exponáty.

Přečtěte si také HLASUJTE ZDE pro Top výrobky vystavovatelů Infothermy 2023 – přehled výrobků přihlášených do soutěže Přečíst článek

Výstava Infotherma se připravuje pod záštitou Ministerstva průmyslu a obchodu ČR, Ministerstva životního prostředí ČR, Státního fondu životního prostředí ČR, Hospodářské komory ČR a Hejtmana Moravskoslezského kraje.

Srdečně zveme na Infothermu 2023 návštěvníky a odbornou veřejnost.
Přijďte se inspirovat nejnovějšími technologiemi, prohlédněte si expozice předních firem v oboru a proberte své dotazy a požadavky v přímém kontaktu s vystavovateli.


Agentura INFORPRES s.r.o.
logo Agentura INFORPRES s.r.o.

Pořadatel mezinárodní výstavy Infotherma - ekologické a ekonomické vytápění, úspory energie a využívání obnovitelných zdrojů v rodinných domcích, chatách, dílnách, provozovnách, restauracích, obchodech, rekreačních střediscích a dalších malých a středních ...