Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Pojedenácté v řadě: Viessmann je "odborný partner č. 1"

Společnost Viessmann získala pojedenácté za sebou ocenění "Odborný topenářský partner č. 1". Vyhlášení ankety časopisu Markt intern proběhlo na letošním mezinárodním veletrhu ISH ve Frankfurtu nad Mohanem. Společnost Viessmann nabízí individuální řešení s efektivními systémy pro všechny nosiče energie a všechny oblasti použití a obsáhlou nabídku služeb.

Každý druhý rok se zástupci topenářské branže setkávají na veletrhu ISH ve Frankfurtu nad Mohanem. S napětím se očekává, s jakými novinkami vystavovatelé přijdou. Ale už během týdnů před začátkem veletrhu se výrobci a odborná veřejnost stejnou měrou zaobírají otázkou: Kdo se stane vítězem ankety časopisu „Markt intern“ a bude se v následujících dvou letech pyšnit titulem „Odborný topenářský partner č. 1“? Nyní je to oficiální: pojedenácté za sebou získává toužebné ocenění společnost Viessmann.

Přední umístění ve všech kategoriích

Obsáhlé ankety se účastnilo několik tisíc odborných topenářských firem, které hodnotily výrobce v různých kategoriích výrobků a služeb. I tentokrát dostala společnost Viessmann nejlepší známky. Obsadila tak první místa ve třech hodnoceních a dosáhla v případě zbývajících kategorií špičková umístění na druhém a třetím místě.

Ředitel nakladatelství Georg Clemens a šéfredaktor časopisu "Markt intern" Hans-Georg Pauli předali v mateřském sídle podniku v Allendorfu (Eder) při příležitosti slavnostní chvíle "Zlatý partnerský diplom" Dr. Martinu Viessmannovi. Další diplomy předali za špičková umístění v jednotlivých produktových oblastech.

Jednotlivé výsledky budou velmi přesně analyzovány

Ve svém projevu Dr. Viessmann zdůraznil, že zaměstnanci podniku očekávali letošní výsledek s mimořádným napětím, protože přední příčky se ještě zúžily. "Budeme jednotlivé výsledky přesně analyzovat, abychom zjistili další potenciály zlepšení a mohli na nich zapracovat. Naši zákazníci se mohou spolehnout na to, že uděláme vše, abychom jim vyhověli ve všech ohledech i v budoucnu," řekl Dr. Viessmann.

Do budoucnosti se můžeme dívat s optimismem

Nejdůležitější úkol této doby spatřuje šéf podniku v tom, aby se ve spolupráci s obchodními partnery objasňovaly investorům výhody moderní efektivní tepelné techniky a doporučovala hospodárná řešení pro všechny případy použití, která by splňovala individuální představy. Firma má kompletní nabídku, která zahrnuje individuální řešení s efektivními systémy pro všechny nosiče energie a všechny oblasti použití, ale i obsáhlou nabídku služeb a je tak dobře připravena na budoucnost. Proto se díváme do budoucnosti s optimismem a již dnes se těšíme na další hodnocení služeb v anketě časopisu "Markt intern".


VIESSMANN, spol. s r.o.
logo VIESSMANN, spol. s r.o.

Kompletní program Viessmann nabízí individuální řešení s efektivními systémy v nejvyšší kvalitě pro všechny oblasti použití a energetické zdroje - vytápění, průmyslové energetické systémy, chladicí systémy.