Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Revoluce v prodeji komínů Schiedel?

Společnost Schiedel uvádí v letošním roce na trh převratnou novinku v prodeji komínů. Nejprodávanější komínový systém Uni***Plus začíná do obchodních sítí dodávat v kompletních sadách balených na jediné nevratné paletě. Kromě jednodušší logistiky by mělo nové balení komínu "v jednom" investorům usnadnit orientaci v komínové technice a v jejích cenách. Na novou sadu Komplet se bude vztahovat velmi výhodná cena 23 900 Kč, která bude jednotná pro všechny koncové zákazníky.

Výběr komínového systému investoři při výstavbě neřeší zdaleka tolik jako okna, střechu nebo vybavení interiéru. Přitom jde o otázku jejich bezpečí a zdraví. "Nezájem investorů si vysvětlujeme i tím, že jde problematiku, která může být stejně jako celá tepelná technika pro laiky hůře srozumitelná. Z tohoto důvodu jsme začali hledat nástroje, kterými bychom mohli zákazníkům nákup kvalitního komínu maximálně ulehčit," komentuje novinku v prodejní strategii vedoucí marketingu společnosti Schiedel Ing. Eva Mokošínová.

"Nechceme, aby naši zákazníci - obrazně řečeno - bloudili po stavebninách a sestavovali si komín sami. Bezchybný provoz stavebnicového komínu můžeme garantovat jen tehdy, pokud jsou všechny jeho části v kompletní sestavě. Stejně tak nechceme, aby se zákazníci složitě dopočítávali ceny. Věříme, že novým způsobem prodeje a cenovou politikou se komíny Schiedel stanou atraktivní pro ještě větší okruh zákazníků než dosud. V širším kontextu bychom rádi přispěli k zodpovědnějšímu přístupu investorů k vytápěcím systémům s odvodem spalin, neboť komíny Schiedel nemají z bezpečnostního hlediska konkurenta," dodává Eva Mokošínová.

Obr. 1: Nová sada komínu Uni***Plus Komplet: Prémiový komín je nyní zákazníkům dostupný v kompletním balení za výjimečnou cenu.
Obr. 2: Nová kampaň společnosti Schiedel zákazníkům říká, že díky komínům Schiedel se budou doma cítit šťastní. Do svých domovů vnesou komfort a bezpečí.

Stavebnicový komín Uni***Plus se řadí mezi nejpoužívanější komínové systémy u nás. Jde o klasický třísložkový komín se zadním odvětráváním, který se velmi jednoduše montuje. Novou sadu zákaznici nyní pořídí za jednotnou zaváděcí cenu 23 900 korun, která je srovnatelná s cenami jeho napodobenin. Sada obsahuje komínové tvárnice, komínové vložky a izolační rohož pro standardní délku komínu 7 m. Součástí balení je i další příslušenství. Komín Uni***Plus je odolný vůči vlhkosti i vyhoření a vyjma kondenzačních spotřebičů nabízí univerzální použití.

Veškeré informace získáte na zákaznické lince 326 999 011 nebo na stránkách www.schiedel.cz.

 
 
Reklama