Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Interiérová krbová peletová kamna COSTA

HKS Lazar představuje interiérová peletová krbová kamna COSTA s vysokou účinností, která splní vaše nejvyšší požadavky na pohodlí, ekologii i ekonomiku provozu. Ve standardu s dálkovým ovládáním.

Peletová krbová kamna COSTA (7,5 kW)

Naše společnost zastupuje na českém trhu již 7. rokem, polského výrobce HKS Lazar. Na základě požadavků našich klientů, jsme rozšířili sortiment o krbová kamna na pelety.

COSTA jsou konvenční (vzduchová) interiérová kamna na pelety, která jsou plně automatizována. Pomocí dálkového ovládání je zapnete jako televizi a o nic dále se nemusíte starat. Krbová kamna jsou vybavena zásobníkem paliva, bez přikládání cca 10 hodin.

Kamna jsou standardně vybavena regulátorem, který na základě pokojové teploty řídí jejich chod. Modulovaný výkon je samozřejmostí, týdenní program rovněž. Jen se musíte smířit, že vám na stole přibude další dálkový ovladač.

Instalace kamen spočívá je v napojení na komín a připojení do zásuvky, tudíž náklady na instalaci kamen jsou minimální.

Peletová krbová kamna COSTA

Proč peletová kamna

Hlavním důvodem je velmi jednoduchá obsluha a rychlé vytopení místnosti. Jednoduše na dálkovém ovládání stisknete ON, a kamna rozhoří. Pokud občas dosypete pelety do zásobníku, vše funguje bez vás.

Kamna se hodí na chatu, kde se počítá, že teploty uvnitř objektu padají i pod bod mrazu. Ale i v rodinném domě jsou vynikající náhrada klasického krbu. Určitě znáte ten pocit, že při sledování TV je vám chladno, ale nechcete topit v celém domě. Pak není nic jednoduššího než zapnout interiérová peletová krbová kamna COSTA.

Vysoká účinnost
Moderní regulace a konstrukce kamen zaručují vysokou účinnost. Což umožňuje rychlý zátop a výrobu velkého množství teplého vzduchu. Používáním krbových kamen lze dosáhnout zajímavých úspor za vytápění.
Systém čistého skla
Promyšlená konstrukce spalovací komory, vícestupňová regulace výkonu a systém soft start, je záruka čistého skla na dlouhou dobu. Takže vám nic nebrání obdivovat krásnou hru plamenů.
Moderní regulace
Vícestupňová modulace výkonu, systém soft start, noční útlumy, ECO režim, týdenní program a dálkové ovládání v základní ceně vám umožňují jednoduchou a komfortní
Tichý chod
Při výrobě je kladen důraz na vysokou kvalitu jednotlivých částí kamen. Speciálně upravený motoreduktor nebo ventilátor garantují tichý chod kamen.

Společnost HKS Lazar výrábí automatické kotle, krbové vložky a krbová kamna. Hlavní sortiment tvoří automatické kotle na tuhá paliva. V posledních letech se sortiment rozšířil o kotle na pelety a kotle na dřevo. Drtivou většinu sortimentu tvoří kotle s automatickým podáváním paliva.

Navíc naše společnost dodává i tepelná čerpadla vzduch/voda od českého výrobce TnG-air. Tepená čerpadla mají velmi dobrý poměr cena/výkon a dodávají se v široké výkonové řadě od 6 do 45 kW. Standardně jsou dodávána s elektro kotlem, ekvitermní regulací a režimem multi-unit. Samozřejmostí je české textové menu.

 
 
Reklama