Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Kotlíkové dotace Jihomoravský kraj 2017

SETOP s.r.o. zajišťuje vyřízení a realizaci kotlíkových dotací v rámci Jihomoravského kraje. Pan K. z Vyškova, dlouho hledal firmu, která dokáže vyřízení dotace zajistit a s důvěrou se obrátil na nás.

Náš technik mu emailem zaslal aktuální informace a domluvil schůzku na místě realizace. Při první návštěvě se zaměří kotelna, zjistí možnost připojení nového kotle na staré potrubí, parametry spalinové cesty, velikost prostoru s ohledem na umístění kotle, akumulačních nádob, expanzomatu, chladící smyčky. Upozorňujeme na povinnost řádně nafotit stávající stav a stávající kotel. Do týdne jsme předložili zákazníkovi podklady pro získání dotace, včetně cenové nabídky s vhodným typem kotle a SVT kódem výrobku.

Realizaci výměny a likvidaci stávajícího kotle vč. instalace nového kotle jsme provedli podle předem odsouhlaseného projektu a schváleného schématu zapojení od výrobce kotle. Veškeré práce jsme dokumentovali fotografiemi. Po dokončení realizace byly zákazníkovi předány originály všech dokladů (ty si uschovejte) a na fond JM kraje se předložili kopie. Fakturaci díla jsme provedli platbou na účet z důvodu jednoduššího dokládání na fond. Předkládáme i potvrzení o přijatých platbách. Veškeré doklady se označí číslem projektu (např. CZ.06.2.64/0.0/0.0/185_017/00000124) s názvem Snížení emisí z lokálního vytápění domácností v Jihomoravském kraji a SVT kódem kotle. Nový kotel musí vždy splňovat podmínky Ekodesignu (s výběrem vám poradíme). Instalace od firmy SETOP s.r.o. je provedena osobou, která je držitelem osvědčení o získání profesní kvalifikace podle zákona č. 179/2006 Sb.

Zvažujete-li výměnu kotle nebo potřebujete odbornou radu, neváhejte se na naši firmu, která má dlouholeté zkušenosti v tomto oboru obrátit.

Starý kotel Slokov Variant, Vyškov
Starý kotel Slokov Variant, Vyškov
Kotel Attack FD 25 automat uhlí zásobník kotlíková dotace
Kotel Attack FD 25 automat uhlí zásobník kotlíková dotace

SETOP s.r.o.
logo SETOP s.r.o.

Kompletní služby v oboru VODA, TOPENÍ, PLYN, INŽENÝRSKÉ SÍTĚ. Zpracujeme projekty topení a kotelen. Provádíme topenářské, instalatérské práce. Dodáváme tepelná čerpadla, kotle, ohřívače, podlahové topení, solární systémy.

 
 
Reklama