Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Pro radiátory KORATHERM místo vždy najdete

Představujeme vám otopná tělesa řady KORATHERM od předního výrobce KORADO, a.s., která jsou určena k vytápění obytných prostor a administrativních budov se zvýšeným nárokem na design a prostor. Horizontálně nebo vertikálně orientované radiátory s variabilním připojením k otopné soustavě tak najdou své místo jak v zimní zahradě, tak členité chodbě.

Máte nově a trendy zařízenou místnost, která ovšem svým charakterem či nedostatečným prostorem nenabízí možnost připojení klasického radiátoru? Otopná tělesa KORATHERM nabízí řešení, jak navodit tepelnou pohodu i tam, kde jste na to ani nepomysleli…

Radiátory KORATHERM disponují variabilním připojením k otopné soustavě s nejvyšším přípustným přetlakem vody 0,4 MPa a jsou určeny pro dvoutrubkové otopné soustavy s nuceným oběhem teplonosné látky. Široký sortiment modelů a typů s horizontálně či vertikálně orientovanými otopnými profily zajistí neomezenou škálu možností pro jejich umístění.

Otopné těleso KORATHERM HORIZONTAL nalezne své uplatnění při vytápění chladných a těžko vytopitelných prostor (např. výkladní skříně, zimní zahrady, panoramatická okna, vestibuly…). Modely řady KORATHERM VERTIKAL nabízí zcela nový a neokoukaný způsob sdílení tepla v místnostech, která jsou náročná na místo. Jsou tedy skvěle včleňovány do předsíní, chodeb a vstupních hal.

Model KORATHERM REFLEX nabízí náročným klientům radiátor spolu se zrcadlem, tzv. 2 v 1, díky kterému se stane nejen estetickým, ale i praktickým doplňkem moderního interiéru.

Otopná tělesa KORATHERM jsou nabízena ve 22 barevných odstínech a pořídíte je již od 1.636,-Kč bez DPH.

Více informací naleznete na www.korado.cz

KORATHERM REFLEX
KORATHERM REFLEX
KORATHERM VERTIKAL
KORATHERM VERTIKAL


KORADO, a.s.
logo KORADO, a.s.

Jsme dynamická česká společnost s nadnárodní majetkovou účastí a patříme mezi přední světové výrobce ocelových otopných těles. Naší filozofií je nabídnout kompletní systémové řešení pro vytápění, chlazení i větrání a uspokojit požadavky i těch ...