Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

NEA SMART – Smart Temperature Control – chytrý způsob šetření energie

Regulace prostorové teploty pro použití v plošném vytápění/chlazení, u něhož se aplikují známé postupy regulace, je v každém ohledu přínosem. Zlepšení vlastní regulace teploty a tudíž komfortnějšího bydlení přináší i nižší energetickou spotřebu.

Regulátory prostorové teploty určené pro systémy plošného vytápění/chlazení se musí přizpůsobit dobré akumulační schopnosti, velké aktivní ploše a vysokému stupni sálavého podílu stran používaných systémů.

REHAU regulátor Nea, určený pro regulaci prostorové teploty v systémech plošného vytápění a chlazení, byl vyvinut na základě nejnovějších technických poznatků. Vykazuje kompaktní a ploché provedení a je vybavený podsvíceným, dobře čitelným LC displejem. Montáž je velmi praktická, přičemž lze regulátor namontovat na podomítkovou krabici nebo přímo na stěnu. Existují následující varianty: Nea H pro režim vytápění (ovládání normálního/omezeného provozu přes externí hodiny), Nea HT pro režim vytápění s integrovanými spínacími hodinami, Nea HCT pro režim vytápění i chlazení (integrované spínací hodiny, přepínání mezi vytápěním/chlazením přes externí signál nebo manuálně, senzor dálkového ovládání pro monitorování podlahové teploty nebo coby dodatečné prostorové čidlo). Všechny tři varianty nabízíme pro systémy 230 V a 24 V.

Mobilní svět je dnes běžnou součástí každodenního života. Do roku 2020 má být až kolem 25 miliard zařízení připojených k internetu. Firma REHAU Vám nabízí novou regulaci NEA Smart, která umožňuje bezdrátové nebo kabelové připojení a řízení prostřednictvím chytrého telefonu odkudkoliv a kdykoliv.


Nabídněte Vašim zákazníkům přidanou hodnotu:

  • plnou flexibilitu
  • instalaci bez nečistot
  • snadné propojení
  • komfortní uvedení do provozu
  • snadné nastavení a ovládání odkudkoliv
  • intuitivní obsluhu
  • moderní a nadčasový design
  • zabránění přetápění, a tím úsporu až 20 % energie.
Přehled systému – regulační systém Nea Smart
Přehled systému – regulační systém Nea Smart

Regulační systém Nea Smart je nabízen ve 2 variantách:
Nea Smart R: bezdrátový systém (230 V)
Nea Smart: kabelový systém (24 V)

Obě nabízené varianty – bezdrátový systém a kabelové řešení – jsou stejnou měrou vhodné pro novou instalaci i pro účely doplnění stávajících systémů. Dokonce i již existující kabely běžných prostorových termostatů lze využít pro kabelovou variantu.

Regulační systém Nea Smart se vyznačuje snadnou instalací a komfortní obsluhou. Sériově nabízené ethernetové rozhraní rozvaděčů pro regulaci umožňuje obsluhu a kontrolu systému prostřednictvím chytrého telefonu, tabletu, notebooku nebo PC v rámci domu, nebo když jste na cestách.

Systém lze vzájemně propojenými rozvaděči pro regulaci rozšířit až na celkový počet 56 místností.

Rádi vám pomůžeme naší servisní službou podpory plánování již v projekční fázi předběžného a konečného návrhu i během prováděcího projektu.

REHAU AKADEMIE logo

V rámci REHAU AKADEMIE poskytujeme bezplatná školení, na která se můžete objednat podle Vašich individuálních potřeb.

Kontakt:
REHAU, s.r.o.,
Obchodní 117, Čestlice, 251 01
pí. Libuše Dvořáčková
tel: 272 190 136
e-mail: libuse.dvorackova@rehau.com


REHAU s.r.o.
logo REHAU s.r.o.

Firma REHAU nabízí prémiová řešení na bázi polymerů. Pro oblast TZB dodáváme podlahové a stěnové vytápění/chlazení – trubky a technika spojování, systémové desky, regulace, rozdělovače; rozvody studené a teplé vody - instalace pitné vody, odhlučněná ...