Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Kompletní řešení pro nízkoenergetické domy - maximální komfort s minimální spotřebou energie

Vzhledem k současnému trendu minimalizace tepelných ztrát u novostaveb klesá podíl vytápění na celkové energetické náročnosti domu. U nízkoenergetických domů tvoří náklady na vytápění přibližně 1/3 z celkových ročních nákladů na energie. Zbytek je rozdělen rovnoměrně mezi ohřev vody a ostatní spotřebu (svícení, vaření, elektrické spotřebiče).

Instalací elektrických topných rohoží či kabelů získáte nejen komfort podlahového vytápění, ale navíc můžete využívat i přímotopný tarif. Při něm ušetříte téměř polovinu ceny za každou kilowatthodinu na veškeré spotřebě elektřiny. U běžné domácnosti může tato úspora činit až 10 000 Kč. Podlahové vytápění obecně znamená úsporu cca 10 % nákladů díky nižší potřebné teplotě vzduchu a tedy nižší tepelné ztrátě. Zbývá tedy snížit náklady na ohřev vody. Tento požadavek dokonale splňuje solární systém Roth. S ním lze docílit roční úsporu cca 60%.

Sestavou elektrických topných rohoží nebo kabelů termoKABEL a solárního systému Roth snížíte své roční náklady na energie u nízkoenergetického domu o 40 až 50%.

Záleží Vám na kvalitě vnitřního prostředí ve Vašem novém domě? Zkombinujte si akční sestavu s naší rekuperační jednotkou Alpha-innoTec LG 317 TB. Tím si zajistíte trvalý přísun čerstvého vzduchu a výrazně si snížíte tepelnou ztrátu. Vaše náklady na vytápění se tím ještě dále sníží.

AKČNÍ NABÍDKA
Solární systém nebo větrací jednotka ZA POLOVINU CENY.
K elektrickému podlahovému vytápění s plochou nad cca 100 m2 včetně regulace.


ALPHATEC comfort systems s.r.o.
logo ALPHATEC comfort systems s.r.o.

Nabízíme řešení teplovodního vytápění a chlazení pomocí podlahových i stropních systémů. Elektrické topné kabely a rohože pro temperování i vytápění. Elektrická přímotopná i sálavá topidla. Tepelná čerpadla pro ohřev vody. Zónovou a centrální komfortní ...