Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Už víte, co znamená zkratka IFTTT?

Jedná se v podstatě o jednoduše chytrou automatizaci v domácnosti, kdy jedna provedená činnost spouští následně další.

Už víte, co znamená zkratka IFTTT?

Co se tedy pod těmito písmeny vlastně skrývá?

Jedná se o zkratku anglických slov If This, Then That. Volně přeloženo do češtiny „Když nastane toto, potom udělej tamto“. Je to vlastně taková chytře nastavená automatizace v domácnosti, kdy jedna provedená činnost spouští další následnou akci. Tato nová technologie, tzv. „Internet of Things“ umožňuje připojení různých domácích spotřebičů na internet a tím usnadňuje jejich vzdálené ovládání, diagnostiku a případný servis.

Značka Vaillant je v souladu s tímto trendem, a proto rozšířila možnosti ovládání bezdrátového regulátoru eRELAX včetně mobilní aplikace vSMART. Pokud by uživatel regulace eRELAX chtěl tuto službu IFTTT začít ve svém domě využívat, musí se nejprve zaregistrovat na portálu ifttt.com. Po registraci si pak uživatel propojí svůj účet na ifttt.com se svým termostatem. Jakmile dojde k aktivaci, může si již snadno vybírat jednotlivé automatické činnosti, tzv. applety. Applety jsou v podstatě takové jednoduché miniaplikace, které se automaticky spustí při splněné podmínce.

Více informací najdete na našich stránkách


Tepelná čerpadla Vaillant
logo Tepelná čerpadla Vaillant

Značka Vaillant patří k předním výrobcům tepelné techniky v Evropě již od roku 1874. Její sortiment zahrnuje kondenzační kotle, tepelná čerpadla, rekuperační jednotky, zásobníky TV, solární systémy a regulační techniku. Vaillant klade velký důraz zejména ...

 
 
Reklama