Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Řídicí systém Panasonic AC Smart Cloud šetří náklady

Řídicí systém Panasonic AC Smart Cloud nově obsahuje funkci Remote Service Checker. Ta poskytuje přesné servisní parametry, které umožňují vzdálené odeslání detailní a spolehlivé diagnostiky klimatizačních a vytápěcích systémů Panasonic.

Více zajímavých videí na estav.tvOn-line televize pro architekturu, stavbu a bydlení

Servisním firmám tak odpadá nutnost zjišťovat potřebné parametry fyzicky přímo v místě instalace.

  • Rychlá analýza a odezva
  • Úspora servisních nákladů
  • Nulová prodleva v komunikaci se zákazníkem

Funkce Remote Service Checker přináší firmám zaměřeným na servis klimatizačních a vytápěcích systémů spolehlivý nástroj pro odbourání prodlev mezi diagnostikou, údržbou a případným servisním zásahem. Řídicí systém AC Smart Cloud díky nové funkci zaznamenává a ukládá informace o klimatizačním či vytápěcím systému v intervalech 10 až 90 sekund podle potřeby uživatele. Maximální délka kontinuálního záznamu dat je 120 minut. Je také možné naplánovat záznam dat v nastavených dnech a časech. Možnost vzdálené analýzy tak významně zkracuje čas údržby, kdy není pro zjištění stavu zařízení nutné cestovat přímo na místo jeho instalace a umožňuje okamžitě reagovat na událost, včetně naplánování servisního výjezdu.

Řídicí systém Panasonic AC Smart Cloud a nová funkce Remote Service Checker tak přináší do servisního procesu intuitivní prostředí pro detailní správu i diagnostiku zařízení a nové možnosti v nabídce služeb koncovým uživatelům.

Pro vice informací navštivte www.aircon.panasonic.eu


Panasonic (divize tepelná čerpadla a klimatizační technika)
logo Panasonic (divize tepelná čerpadla a klimatizační technika)

Společnost Panasonic je jedním z předních světových výrobců klimatizačních systémů a tepelných čerpadel. V tomto oboru má přes 60 let zkušeností. Své produkty vyváží do více než 120 zemí a dosud vyrobila více než 200 miliónů kompresorů.

 
 
Reklama