Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Velký kurz tepelných čerpadel + e-learning

Asociace pro využití tepelných čerpadel vyhlašuje v rámci vzdělávacích aktivit pro rok 2016 unikátní kurs, ve kterém za tři dny získáte hluboké znalosti o tepelných čerpadlech odpovídající pěti dnům studia a navíc zkoušku podle zákona 406/2000 Sb.

Před vlastním termínem přednášek (tři výukové dny: čtvrtek, pátek a sobota) budou mít účastníci k dispozici část výukového textu na internetu, tzv. „e-learning“. Z pohodlí domova, či na cestách si základy probíraného učiva prostudují a na konci kapitoly si krátkým testem ověří, jestli problematice porozuměli správně. Až potom se dostaví na tři dny do Brna, kde proběhnou přednášky, praxe u třech tepelných čerpadel a po poledni třetího dne proběhne zkouška.

Kurz bude zaměřen na:
  • tepelná čerpadla, zdroje tepla, geologii, chladiva,
  • marketing, kalkulace nákladů, a platnou legislativu,
  • tepelná čerpadla a otopný systém, regulaci, ohřev vody
  • instalace a montážní místo,
  • dále pak na údržbu a servis.

Je tedy pouze na vás, zdali využijete tohoto odborného kurzu, jehož hlavním úkolem je připravit účastníky na zkoušky. Zkoušky je možné složit u autorizované osoby, kterou byla vybrána i naše asociace.

DATUM KONÁNÍ KURZU: 5. - 7.10. 2016
ZKOUŠKY DLE ZÁKONA 406/2000 Sb. SE KONAJÍ: 7.10. 2016 od 12:00 hod
MÍSTO KONÁNÍ: STŘEDNÍ POLYTECHNICKÁ ŠKOLA BRNO (JÍLOVÁ 36, BRNO)

ZVÝHODNĚNÁ CENA ZA KURZ včetně zkoušek činí pro členy AVTČ 7 500Kč, pro nečleny 9 000Kč (v ceně je zahrnutý e-learning a přístup ke studijním materiálům na internetu).
Podrobný program a ONLINE PŘIHLÁŠKA

 
 
Reklama