Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Prodej našich kotlů je zahájen a i my dbáme o teplo Vašeho domova

Po měsících testování, ověřování parametrů a chodu našich kotlů v rámci validačního programu a následné certifikaci, nyní přistupujeme k dalšímu kroku, a to zahájení prodeje. To skutečné teplo Vašeho domova může začít tvořit i náš topný sortiment.

Topný sortiment Jablotron tvoří v tuto chvíli dva typy kotlů, a to elektrokotel Jablotron Volta a plynový kondenzační kotel Jablotron Aura. Elektrokotel Volta je obecně určený do domů s nižšími tepelnými ztrátami nebo do objektů s nárazovým provozem.

Vyrábíme ho v jednookruhové a dvouokruhové variantě a jeho hlavní výhodou je hlavně skutečně plynulá regulace tepla a opravdový vnitřní komfort díky adaptivní regulaci, která se sama přizpůsobí tepelné ztrátě domu.

Ukončení validačního programu a zahájení prodeje připravujeme v nejbližší době i pro plynový kondenzační kotel Aura. I v tomto případě budeme nabízet dvě výkonové varianty, a to 18 a 25 kW. Modulační rozsah 1:10 zajišťuje, že i při nižších tepelných ztrátách domu nebo bytu kotel minimálně cykluje a přitom zůstává dostatek výkonu pro přípravu TV. S plynovým kotlem Aura získáte spalovací technologii se špičkovou účinností, ze značkových komponent a s rozsáhlou základní výbavou.

Tím, jak se rozšiřuje náš sortiment, se rozšiřuje i nabídka našich školení pro partnery, kteří s námi chtějí spolupracovat v oblasti větrání a v této chvíli už i topení. Školení k rekuperační jednotce Jablotron Futura doplňuje recertifikační školení a také školení topné techniky, na které se můžete přihlásit už teď. První z nich proběhne v dubnu. Účastníci tohoto školení získají podrobný přehled o obou typech kotlů, jejich technických parametrech, možnostech regulace a postupu uvedení do provozu.

Recertifikační školení k rekuperační jednotce Jablotron Futura je určeno pro naše montážní partnery, kteří se zúčastnili základního školení a montážním se chtějí věnovat i nadále. Je zaměřeno nejen na produktové novinky, ale především pokročilé nastavování jednotky Jablotron Futura a podrobnosti týkající se chladicího modulu CoolBreeze, které zahrnují montáž, propojení s rekuperací, spuštění a ovládání.

Více informací o termínech školení naleznete na našem webu v sekci pro montážní partnery:
https://www.jablotronlt.com/futura/montazni-partneri

Chcete mít pod kontrolou svůj dům nebo třeba chatu? Chcete vědět, jestli je vyvětráno a jestli kotel opravdu topí? Můžete. A nejen tohle. Aplikace MyJABLOTRON vám toho umožní mnohem více - nabídne přehled o všech zařízeních od Jablotronu, ovládá váš alarm nebo ukáže aktuální stav a polohu auta na mapě. A nezáleží na tom, jestli budete právě na dovolené, v restauraci s přáteli nebo na cestě do práce.

Obr. 1 - Aplikace MyJABLOTRON
Obr. 1 - Aplikace MyJABLOTRON

Na jednom místě vidíte nejen aktuální stav a souhrny událostí, ale také aktivně ovládáte všechna zařízení Jablotron - například zajistíte alarm, vypnete topení nebo snížíte intenzitu větrání. Jednoduše a přehledně.

Obr. 2 - Přehled o jednotlivých zařízeních v aplikaci MyJABLOTRON
Obr. 2 - Přehled o jednotlivých zařízeních v aplikaci MyJABLOTRON

Pro více informací nás neváhejte kontaktovat.

JABLOTRON LIVING TECHNOLOGY s.r.o.


JABLOTRON LIVING TECHNOLOGY CZ s.r.o.
logo JABLOTRON LIVING TECHNOLOGY CZ s.r.o.

JABLOTRON LIVING TECHNOLOGY CZ s.r.o. je českým výrobcem a dodavatelem systémů pro vytápění, chlazení a větrání s rekuperací. Cílem společnosti je systematicky zlepšovat prostředí, ve kterém lidé tráví nejvíce času - tzn. vnitřní prostředí budov a výrazně ...