Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Dotazník: Jaké jsou vaše zkušenosti s prvky BIM?

Společnost Hoval aplikuje nejnovější trendy a postupy při podpoře projektování s prvky Revit. Připravili jsme krátký dotazník, který se zaměřuje na vaše zkušenosti s prvky BIM.

Hoval

Společnost Hoval se snaží o neustálé zlepšování a zkvalitňování svých služeb. Aplikujeme nejnovější trendy a postupy například v oblasti podpory projektování s prvky Revit. Z tohoto důvodu jsme pro vás připravili k vyplnění krátký dotazník, který se zaměřuje na vaše zkušenosti s prvky BIM.

Naším primárním cílem je zjistit vaše potřeby a přání a nabídnout odpovídající služby a řešení.

  • Jako bonus jsme si pro vás připravili dárek v podobě e-knihy, kde na vás čekají zajímavé rozhovory s předními českými architekty.
  • V případě, že dotazník vyplníte do 31.1.2017, obdržíte následně na svojí e-mailovou adresu odkaz, na kterém najdete výše zmíněnou e-knihu.

Děkujeme za vyplnění dotazníku

Vážení obchodní přátelé, předem vám děkujeme za vyplnění dotazníku, který jak pevně věříme, přispěje k celkovému zlepšení vaší spokojenosti a pomůže nás nasměrovat ke splnění vašich potřeb a přání.

Bc. Nicola Randová, Marketing & Sales Support CZ&SK


Hoval spol. s r.o.
logo Hoval spol. s r.o.

Hlavní činností firmy Hoval je výroba a prodej tepelné techniky a vzduchotechniky, podpora projektování, spolupráce s investory a developery při tvorbě komplexních řešení s ohledem na efektivnost a úsporu provozních nákladů, zajištění spolehlivého provozu ...

 
 
Reklama